B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Με μεγάλη επιτυχία το ATHENS TRACK GRAND PRIX!

 

Δελτίο ΠΕΛΟΤΟΝ
 
0S2J9308

 

 

 

 

 

 

 

Με εξαιρετική επιτυχία διοργανώθηκε το Σάββατο 2/3/2013 για 4η συνεχή χρονιά το ATHENS TRACK GRAND PRIX, ο μοναδικός αγώνας ποδηλασίας πίστας που διοργανώνει ο ποδηλατικός σύλλογος ΠΕΛΟΤΟΝ. Πάνω από 100 αθλητές από 20 σωματεία από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν αψηφώντας την οικονομική κρίση και αγωνίστηκαν ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.

Κορυφαίος αθλητής ο Γιάννης Σπανόπουλος (ΠΕΛΟΤΟΝ) που κέρδισε επάξια και τα δυο αγωνίσματα των Ανδρών, αγώνισμα αποκλεισμού και πόντοι, επαληθεύοντας όσους πιστεύουν ότι μπορεί να εξελιχθεί σε απόλυτο κυρίαρχο της πίστας. Ο Σταύρος Πάσχος (ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ) στην κατηγορία των Παίδων νίκησε επίσης τα αγωνίσματα αποκλεισμού και πόντων.

886948_10151314801341586_2012038147_o

 

 

 

 

 

 

 

Στο αγώνισμα 200μ ταχύτητας οι αθλητές του Βέλους κυριάρχησαν στους Εφήβους με νικητή την Πέτρο Γεωργιάδη. Στους Παίδες νικητής αναδείχτηκε ο Σταύρος Πάσχος (ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ), στη μικτή κατηγορία Παμπαίδων-Παγκορασίδων ο Δημήτρης Χριστάκος (ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ) και στα μίνι ο Ανδρέας Χριστόπουλος (ΠΕΛΟΤΟΝ).

Ο ΠΕΛΟΤΟν ευχαριστεί όλους, αθλητές και θεατές, για την θερμή συμμετοχή τους στον αγώνα καθώς και τους χορηγούς Kassimatis Cycling, Etcetera Συστήματα Ασφαλείας Προσωπικού, Βιβλιοκίνηση, FrederikBikes χωρίς την υποστήριξη των οποίων δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση του αγώνα.

0S2J9441

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα του Athens Track Grand Prix και του Peloton Cycling Team στοFacebook.

 Ραντεβού το 2014 στο 5ο Athens Track Grand Prix.

Αποτελέσματα: ATGP 2013 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.