B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

ΑποτελέσματαPearl Izumi MC – 2ος αγώνας Πεντέλη 03/03/13!

 
Δελτίο τύπου
 

Η ιστορία με τον καιρό επαναλήφθηκε για μία ακόμη φορά με αποτέλεσμα να σκεφτόμαστε σοβαρά να αλλάξουμε την ονομασία του και να το λέμε Pearl Izumi Rain Cup!

Η έντονη βροχή που έπεφτε όλη τη νύχτα πριν τον αγώνα, μας ανησύχησε όλους αλλά και πάλι, όπως ακριβώς στον πρώτο αγώνα, λίγο πριν την εκκίνηση η βροχή σταματάτησε επιτρέποντας σε όλους να απολαύσουν τον αγώνα! Μόνη δυσκολία ο δυνατός αέρας ο οποίος ενοχλούσε μόνο στα εκτεθειμένα σημεία της διαδρομής.

Το πετρώδες έδαφος της περιοχής, αν και βρεγμένο, δε δημιούργησε πρόβλημα στους 176 συμμετέχοντες εκτός από το τελευταίο κατηφορικό μονοπάτι μέσα στο δάσος όπου το μαλακό χώμα έγινε λάσπη και χρειαζόταν προσοχή, ενώ ένα κομμάτι περίπου 300 μέτρων μήκους, με έντονη ανηφορική κλίση όπου η απουσία μονοπατιού αρχικά προβλημάτισε τους πιο αρχάριους αλλά αποζημίωσε όλους με την υπέροχη θέα στο τελείωμα!

Στη κατηγορία Νέων Ανδρών, με χρόνο 55:15 ο Γιώργος Λουφέκης τερμάτισε πρώτος στην πρώτη του εμφάνιση σε αγώνα του είδους αν και είχε αρκετά γλιστρήματα στο τελευταίο κατηφορικό μονοπάτι, ενώ ο Σταύρος Στεφανής στη δεύτερη θέση μόλις ένα δευτερόλεπτο πίσω του αφού κάλυψε τη διαφορά του στο κατηφορικό κομμάτι. Την τριάδα έκλεισε ο πάντα σταθερός Ευγένιος Ζακυνθινός με χρόνο 57:54. Στην κατηγορία Ανδρών πρώτος και πάλι ο Λουκάς Ανέστης με 1:02:50, δεύτερος ο Θεμιστοκλής Κοκκορές με 1:03:26 και τρίτος ο Τάσος Μαστροθεόδωρος 1:04:04.

Στις γυναίκες η Μίνα Συλαίου άνετα πρώτη για μία ακόμη φορά με χρόνο1:06:35, δεύτερη η έμπειρη Τζένη Σταματελλοπούλου με χρόνο 1:13:14. Την τριάδα έκλεισε η Αγκάτα Χρίστουλα με χρόνο 1:16:53.

Αμέσως μετά τις απονομές έγινε η κλήρωση μεταξύ των παρευρισκομένων όπου δύο τυχεροί κέρδισαν θεραπεία από το Cryosauna Studio.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στις 7 Απριλίου για τον τρίτο και τελευταίο αγώνα της σειράς στην Πάρνηθα σε μία πανέμορφη διαδρομή 12 χλμ η οποία θα κινείται κατά 80% σε μονοπάτια ενώ η θετική υψομετρική θα είναι περίπου 400 μέτρα.

Περισσότερα όμως στοιχεία της διαδρομής θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

Αποελέσματα: Penteli results 2013

Η οργανωτική επιτροπή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.