B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

PEARL IZUMI MOUNTAIN CUP 2013 – 350 συμμετοχές στον 1ο αγώνα!

ΚΡΥΟΝΕΡΙ 17.2

Η πρόβλεψη για βροχερό καιρό και κρύο δεν πτόησε τους 350 συμμετέχοντες του πρώτου αγώνα της σειράς, οι οποίοι αψηφώντας τις καιρικές συνθήκες τόλμησαν να σταθούν στην εκκίνηση και δικαιώθηκαν για την απόφασή τους αφού λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει ο αγώνας, η βροχή που έπεφτε όλη νύχτα σταμάτησε!

Φυσικά η λάσπη και το νερό ήταν το κυρίαρχο στοιχείο της διαδρομής αφού όπου υπήρχε μαλακό χώμα είχε γίνει βάλτος ενώ τα μονοπάτια είχαν μετατραπεί σε ρυάκια! Στην αρχή ήταν όλοι επιφυλακτικοί και προσεχτικοί αλλά σύντομα κατάλαβαν ότι το να προσπαθείς να μείνεις στεγνός δεν είχε κανένα νόημα με αποτέλεσμα στο τέλος όλοι να πλατσουρίζουν ευτυχισμένοι μέσα στα νερά, τερματίζοντας με ένα μεγάλο χαμόγελο!

Στη κατηγορία Νέων Ανδρών, ο Γιώργος Διαλεκτός δεν είχε αντίπαλο και τερμάτισε άνετα πρώτος με χρόνο 54.09, ενώ οι Κυριάκος Κάρλος και Σταύρος Στεφανής έδωσαν μάχη μέχρι τέλους τερματίζοντας αντίστοιχα στη δεύτερη και τρίτη θέση. Στην κατηγορία Ανδρών πρώτος ο Λουκάς Ανέστης με 1:04:30, δεύτερος ο Πέτρος Κουκόλης με 1:05:34 και τρίτος ο Τάσος Μαστροθεόδωρος 1:06:49.

Στις γυναίκες η Μίνα Συλαίου επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της σε δύσκολες συνθήκες τερματίζοντας πρώτη με χρόνο1:09:35, δεύτερη η Πρωταθλήτρια του Μαραθωνίου, Σοφία Ρήγα στην πρώτη της εμφάνιση σε αγώνα βουνού, με χρόνο 1:11:06. Την τριάδα έκλεισε η Έλενα Λεβεντάκη με χρόνο 1:17:00.

Οι απονομές έγιναν στο καφέ Limit Up όπου η συμβολή του, λόγω των καιρικών συνθηκών, ήταν ουσιαστική για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Τέλος μετά από κλήρωση, δύο τυχεροί κέρδισαν θεραπεία από το Cryosauna Studio.

Ευχαριστούμε τους Σαμαρείτες του ΕΕΣ, την Πολιτική Προστασία του Δήμου και τους φίλους εθελοντές, οι οποίοι πρόσφεραν τα μέγιστα στην ασφάλεια της διαδρομής και φυσικά ευχαριστούμε όλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 10 Μαρτίου και τον δεύτερο αγώνα της σειράς στην Πεντέλη σε μία όμορφη διαδρομή 11 χλμ εξίσου όμορφη αλλά με εντελώς διαφορετικό ύφος και αισθητική.

Περισσότερα όμως στοιχεία της διαδρομής θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

Εδώ μπορείτε να δείτε τα ανεπίσημα αποτελέσματα μέχρι να γίνει η διασταύρωση των στοιχείων και να αναρτήσουμε τα τελικά.

Η οργανωτική επιτροπή.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.