B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ορεινό Τρέξιμο: Με απόλυτη επιτυχία ο 1ος αγώνας Πρωταθληματος Νέων

 
Δελτίο τύπου
 

Ο πρώτος αγώνας του Πρωταθλήματος Νέων Αθλητών αγώνων βουνού έγινε στην Κέρκυρα την Κυριακή που μας πέρασε.

Κατά γενική ομολογία των συμμετεχόντων ο αγώνας είχα απόλυτη επιτυχία και όλοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τη διοργάνωση.

salΗ διαδρομή των 17 χλμ ήταν ο αγώνας που έδινε βαθμούς κατάταξης στο Πρωτάθλημα Νέων και μας εξέπληξε ευχάριστα η συμμετοχή τόσων νέων αθλητών γεγονός που μας κάνει να κοιτάμε το μέλλον με αισοδοξία και χαμόγελο!

Στο Πρωτάθλημα προηγείται ο 17χρονος Άρης Γκαμπράνης ο οποίος τερμάτισε με χρόνο 1.53.25, δεύτερος  ο 15χρονος Χρύσανθος Μανδυλάς με χρόνο 2.02.12 και τρίτος ο 20χρονος Αθανάσιος Γεωργίου με χρόνο 2.03.58

Να τονίσουμε πως συμμετείχαν 21 αθλητές κάτω των 21 ετών γεγόνος που μας κάνει να κυττάμε το μέλλον με αισιοδοξία!

Μόνο μας παράπονο η απουσία αθλητριών σε αυτές τις ηλικίες, γεγονός που ελπίζουμε να αλλάξει στους επόμενους αγώνες.

Να θυμήσουμε πως το Πρωτάθλημα αποτελείται από 8 αγώνες σε όλη την Ελλάδα και για να πάρει κατάταξη ένας αθλητής πρέπει να συμμετάσχει σε τουλάχιστον 4 από αυτούς. Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής τρέξει σε περισσότερους αγώνες θα ληφθούν υπόψη τα 4 καλύτερα αποτελέσματά του.

Επόμενος αγώνας στον Χορτιάτη στις 3 Μαρτίου όπου ήδη οι συμμετοχές έχουν φτάσει τις 300 έχοντας ξεπεράσει κάθε προσδοκία των διοργανωτών. Εμείς τους ευχόμαστε καλή οργανωτική επιτυχία και αναμένουμε με αγώνία την εξέλιξη.

Καλή συνέχεια σε όλους.

Αποτελέσματα:

 https://www.bncycling.com/wp-content/uploads/2013/02/ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-ΝΕΩΝ-by-SALOMON.xls

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.