B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών: Από τον 30ό στον 31ό

multi_17120

Δελτίο Τύπου ΣΕΓΑΣ

 

 

 

 

Tην ερχόμενη Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου στο Αμφιθέατρο του «Αθήνα 9,84» και ώρα 18:00 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, θα πραγματοποιηθεί η γιορτή των Ομαδικών Βραβεύσεων του 30ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Ο ΣΕΓΑΣ έχει την τιμή, να προκαλέσει όλους τους φίλους του Μαραθωνίου, τους δρομείς, τους εθελοντές, τους συνεργάτες, τους υποστηρικτές, στην μεγάλη και καθιερωμένη εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο.

Στην εκδήλωση θα πέσει η αυλαία του 30ου ΚΜΑ του 2012 παίρνοντας μαζί αναμνήσεις, πρόσωπα, εικόνες, βραβεύσεις, από μια απολύτως επιτυχημένη χρονιά ενώ ταυτόχρονα θα ανοίξει μια άλλη, αυτή του 31ου ΚΜΑ.

Ο 31ος ΚΜΑ θα γίνει την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013. Φυσικά και η διοργάνωση αυτή, θα ακολουθήσει την δέσμευση του ΣΕΓΑΣ απέναντι στου δρομείς, στην ελληνική κοινωνία και πολιτεία για τη συνεχή ανάπτυξη του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών, τη βελτίωση του επιπέδου των υπηρεσιών που προσφέρει  στους συμμετέχοντες, την αύξηση των συμμετοχών με στόχο την συνεχή αναβάθμιση του θεσμού.

Ο ΣΕΓΑΣ προσκαλεί και περιμένει όλους τους πρωταγωνιστές αυτού του διεθνούς, αθλητικού, πολιτιστικού και ιστορικού γεγονότος, να δώσουν το παρόν, δρομείς, υποστηρικτές, φίλαθλοι, συνεργάτες, εθελοντές την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου στο Γκάζι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.