B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

14ος Δρόμος Βουνού Υμηττός 2013 – Μπατής και Καζάκης έδωσαν το παρόν!

imittos 2

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
14ος στην γενική κατάταξη ο Μπατής (Bncycling/www.tsias.com)

 

“Μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία είχε και φέτος ο Δρόμος Βουνού Υμηττός ο οποίος αποτελεί εδώ και χρόνια το πρώτο μεγάλο ραντεβού για τους φίλους του ορεινού τρεξίματος, που διοργανώνεται από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Χολαργού και ο οποίος διεξήχθη την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου.

Μια διαδρομή, που ξεκινάει από το γήπεδο του Χολαργού, κινείται για λίγο σε άσφαλτο και βγαίνει μετά από ανηφορικό μονοπάτι 2 περίπου χιλιομέτρων σε σκληρό χωματόδρομο, ο οποίος αφού διαγράφει το γύρο του βουνού μετά το έντονες ανηφόρες και κατηφόρες, καταλήγει και πάλι στο γήπεδο.

Στον αγώνα αυτό συμμετείχε και ο αθλητής του Bncycling/www.tsias.com Μπατής Γιώργος καθώς και ο Καζάκης Ευάγγελος (bncycling).

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, αλλά με πολύ δυνατό άνεμο, που σε πολλά σημεία εμπόδιζε αισθητά τους αθλητές, ο αθλητής Mπατής Γιώργος κατάφερε να πλασαριστεί σε πολύ ικανοποιητική θέση (14ος στην γενική κατάταξη ανάμεσα σε 572 δρομείς και 6ος στην ηλικιακή κατηγορία 35-39), βελτιώνοντας το χρόνο του στην ίδια διαδρομή για ακόμα μία χρονιά.  Στην 174η θέση πλασαρίστηκε ο Ε. Καζάκης σημειώνοντας μία αξιόλογη προσπάθεια.

Στους αθλητές  Bncycling/www.tsias.com ευχόμαστε μια καλή δρομική και αθλητική χρονιά!”

 Bncycling/www.tsias.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.