B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Απολαυστικό το 1ο mtb cup ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΑΣΕΙΣ !

Δελτίο τύπου
 
601171_539022992789218_872131417_n

 

 

 

 

 

 

 

Με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό άνοιξε το αγωνιστικό ποδηλατικό καλεντάρι του 2013, την Κυριακή 20-1-13 ολοκληρώθηκε στο Φάληρο, το «1ο  mtb cup ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΑΣΕΙΣ».

Μια συνεργασία του Ποδηλατικού Συλλόγου Κρόνου Νίκαιας και της εκπομπής ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΑΣΕΙΣ του ΣΚΑΙ με κύριους χορηγούς τους ΟΤΕ & COSMOTE μετέτρεψαν την χωμάτινη περιοχή του Φαλήρου σε ένα χώρο φιλόξενο για κάθε επισκέπτη δίνοντας του την ευκαιρία να απολαύσει το  ηλιόλουστο Κυριακάτικο πρωινό και να γνωρίσει το άθλημα της ορεινής ποδηλασίας, κοντά μας ήταν και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής μας Περικλής Ηλίας.

Η  μουσική επένδυση των αγώνων στα χέρια της θαυμαστής DJ, Εύας Θεοτοκάτου που γέμιζε τον χώρο με ακούσματα rock & jazz δίνοντας τον ρυθμό των αγώνων σε θεατές & αγωνιζόμενους ενώ η εξαιρετική Αφροδίτη Σημίτη είχε αναλάβει το speakage της εκδήλωσης.

Στις 10.00 δόθηκε η πρώτη εκκίνηση των αγώνων που συμμετείχαν οι μικροί μας 8χρονοι ποδηλάτες ακλουθώντας αμέσως μετά όλες τις υπόλοιπες ηλικιακές κατηγορίες ανδρών & γυναικών μέχρι τις 14.00, όπου ακολούθησε η τελετή απονομών στους νικητές (τα αναλυτικά αποτελέσματα στον επισυναπτόμενο πίνακα).

Καθόλη την διάρκεια των αγώνων ήταν κοντά μας και πρόσφεραν δωρεάν service στους ποδηλάτες τα καταστήματα Kefalas bikes από τον Πειραιά & Bike me από την Αργυρούπολη ενώ την τροφοδοσία των αθλητών είχαν αναλάβει η GBF+watt ΦΥΤΡΟΣ & οι μπανάνες CHIQUITA.

Δυναμικό παρόν έδωσε και η 10μελής ομάδα από τους διασώστες τις  ΕΔΟΚ προσφέροντας τις υπηρεσίες τους.

Το περιοδικό M bike κάλυψε τους αγώνες σαν χορηγός επικοινωνίας προσφέροντας στους επισκέπτες δωρεάν τεύχη.

Παράλληλα η δική μας Βάσω Λαζοπούλου είχε στήσει ένα κυκλοφοριακό πάρκο για την ποδηλατική εκπαίδευση των μικρών μας φίλων, το γνωστό πια σε όλους από την εκπομπή ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΑΣΕΙΣ «Μάθε παιδί μου ποδήλατο» όπου δεκάδες μικροί επίδοξοι ποδηλάτες επιχειρούσαν δεξιότητες με την επίβλεψή της, την προσπάθεια αυτή υποστήριξε η εταιρεία  GATSOULIS BIKES προσφέροντας ποδήλατα test drive σε όλους τους μικρούς μας φίλους ενώ στο τέλος μοίρασε ποδηλατικά δώρα.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ελληνικής ομοσπονδίας ποδηλασίας κος Α. Τερζής, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ποδηλασίας κος Α. Τζήμας και ο πρόεδρος των Αθηναϊκών Σωματείων κος Α. Κελόγλου.

Στιγμιότυπα των αγώνων μπορείτε να παρακολουθήσετε την Κυριακή 27-1-13 στον ΣΚΑΙ στις 13.30 εκπομπή ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΑΣΕΙΣ.

Φωτογραφίες της εκδήλωσης στο face book ποδηλατοδράσεις.

Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν, όλους τους θεατές που παρακολούθησαν, όλους τους φίλους που βοήθησαν αυτή την διοργάνωση και κυρίως όλους αυτούς που χορήγησαν και υποστήριξαν αυτή την προσπάθεια, θα είμαστε κοντά σας στις 3-3-2013 για μια επόμενη δράση.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς του  Συλλόγου μας που υποστηρίζουν κάθε προσπάθειά μας για την αγωνιστική περίοδο έτους 2013.

www.sptableware.gr, www.racingcycles.eu, www.gbf.gr, www.kefalasbikes.gr, www.mbike.gr, www.bikeme.gr, www.gaptvfacilities.com, www.luxottica.gr, www.jakroo.com, www.ford.gr

Αποτελέσματα: https://www.bncycling.com/wp-content/uploads/2013/01/RESULTS-13.xls

Π.Σ. ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.