B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

23-24/3 Μαρτίου – TAYGETOS CHALLENGE 2013

Δελτίο τύπου
 

Η τέταρτη επανάληψη του Taygetos Challenge θα γίνει το διήμερο 23-24/3 Μαρτίου.

Το ύφος του αγώνα παραμένει ίδιο σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές αλλάζει όμως η διαδρομή της Marathon διαδρομής. Η ανάβαση στην περιβόητη «κουδούνα» καταργείται και στη θέση της μπαίνει ένα καταπληκτικό μονοπάτι το οποίο διασχίζει το καταφύγιο άγριας ζωής στα Ντουμπίτσια, πριν κατέβει στο εντυπωσιακό φαράγγι του Βυρού ώστε να συνδεθεί με την παλιά διαδρομή και ανηφορίσει για Τσέρια. Η αλλαγή αυτή προσθέτει στην αισθητική της διαδρομής η οποία πλέον έχει ακόμη περισσότερες εναλλαγές με αποτέλεσμα να δίνει στον συμμετέχοντα την εντύπωση ότι βρίσκεσαι σε διαφορετικά μέρη της Ελλάδας! Το συνολικό της μήκος είναι 37.4 χλμ , με 2.320  μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς.  Οι άλλες διαδρομές Taygetos Experience και Taygetos Fun δεν έχουν καμμία αλλαγή σε σχέση με πέρισυ και είναι αντίστοιχα 20 χλμ με Υ+ 1120 μέτρα και 5 χλμ  με Υ+ 200 μέτρα. Δε ξεχνάμε βέβαια ότι η δράση ξεκινάει από το Σάββατο μεσημέρι με το Vertical Speed (650 μέτρα με Υ+ 150 μέτρα) στο οποίο όπως κάθε χρόνο συμμετέχουν και οι μικροί μας φίλοι.

Το κοστός συμμετοχής, στο πνεύμα λιτότητας, παραμένει για τέταρτη χρονιά στα 20 ευρώ περιλαμβάνοντας τον αγώνα του Σαββάτου και όποια διαδρομή της Κυριακής επιθυμείτε να συμμετάσχετε ενώ 10 ευρώ είναι για όσους επιθυμούν να τρέξουν στο Vertical και τη Fun διαδρομή.

Η αργία της 25ης Μαρτίου μας δίνει τη δυνατότητα για τριήμερο και φυσικά αφορμή για γιορτή! Το βράδυ της Κυριακής λοιπόν στο μπαράκι Tikla είστε όλοι καλεσμένοι να γλεντήσουμε και να συζητήσουμε την αγωνιστική εμπειρία του διήμερου!

Αναλυτικές λεπτομέρειες για κάθε διαδρομή και τους σταθμούς ανεφοδιασμού, μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα www.trailproject.gr όπου από αρχές Φεβρουαρίου θα μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή,  να ενημερωθείτε για τα  καταλύμματα της περιοχής και φυσικά να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε απορία.

Η οργανωτική επιτροπή.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.