B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

1η Μαρτιου ξεκινούν οι εγγραφές για τον 2ο Faethon Olympus Marathon

Η οργανωτική επιτροπή του Φαέθωντα ανακοινώνει ότι  οι εγγραφές για τον 2ο Faethon Olympus Marathon θα ξεκινήσουν την 1η Μαρτίου 2013 για 2 μήνες με καταληκτική ημερομηνία την 30η Απριλίου 2013.

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής θα γίνεται ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.faethonolympusmarathon.gr και θα εξετάζονται ως προς την ακρίβεια των στοιχείων που δηλώνονται ,αμέσως μετά θα ολοκληρώνεται η εγγραφή με την πληρωμή της συμμετοχής που και φέτος θα ανέρχεται στα 30 ευρώ.

Η διοργάνωση μετά την επιτυχία του πρώτου αγώνα και με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των αθλητών και το σεβασμό στο βουνό των θεών αποφάσισε να ορίσει στους 200 τους αθλητές που θα τιμήσουν τον φετινό ουρανόδρομο του Ολύμπου,μοναδικό κριτήριο συμμετοχής ο τερματισμός σε αγώνα βουνού άνω των 40 χλμ την τελευταία διετία.

Αν υπάρχουν οποιεσδήποτε ακυρώσεις εγγεγραμμένων αθλητών θα αντικαθίστανται από τους αμέσως επόμενους στη λίστα των 250 πρώτων που θα πληρούν το κριτήριο συμμετοχής κατά σειρά προτεραιότητας με απόφαση της οργανωτικής επιτροπής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.