B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

19/01/13- Mountain Running Seminar στην Πάρνηθα

 
ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ        
 

ALPRO_Running_Seminar_570x320_A

 

 

 

 

 

 

Όλα έτοιμα για το 1ο εκπαιδευτικό ημερήσιο σεμινάριο ορεινού τρεξίματος που διοργανώνουν Salomon, alpamayoPRO και Suunto το Σαββάτο 19 Ιανουαρίου στην Πάρνηθα.

Όλες οι πληροφορίες για την διοργάνωση και τη συμμετοχή σας βρίσκονται ήδη αναρτημένες στην κεντρική σελίδα δραστηριοτήτων του alpamayoPRO στο  www.trailrace.gr

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κάθε χομπίστα αλλά και συστηματικό δρομέα, είναι “μη ανταγωνιστικό’’, και σκοπός του είναι, η ανάπτυξη των δεξιοτήτων και η βελτίωση των ικανοτήτων του στο ορεινό τρέξιμο καθώς και η εξοικείωση του με τον απαραίτητο ειδικό εξοπλισμό.

Στην διάρκεια του θα γίνει παρουσίαση αλλά και εξάσκηση δρομικών τεχνικών για την ασφαλή κίνηση σας στο χειμερινό ορεινό περιβάλλον και θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείτε και να μάθετε βασικά τα μυστικά του mountain running από κορυφαίους αθλητές του είδους όπως τον Brand Ambassador της Salomon Hellas Νίκο Κωστόπουλο και τον αθλητής του alpamayoPRO και μέλος της διεθνούς ομάδας της Salomon Δημήτρη Θεοδωρακάκο.

Στην συνέχεια οι αθλητές θα πραγματοποιήσουν παρουσίαση για το ορεινό τρέξιμο, συζήτηση περί εξοπλισμού καθώς και επιπλέον θα γίνει σύντομη παρουσίαση των καρδιοσυχνόμετρων της εταιρείας SUUNTO από άνθρωπο της τοπικής αντιπροσωπείας.

Στο τέλος της δραστηριότητας θα υπάρξουν κάποιες εκπλήξεις στο πνεύμα των ημερών, θα  μοιραστούν σημειώσεις και μικρά αναμνηστικά στους συμμετέχοντες ενώ το γεγονός θα σας δώσει μια πρώτη ιδέα για τις δραστηριότητες του alpamayoPRO και των συνεργατών του για την επόμενη χρονιά!

Να επισημάνουμε ότι το σεμινάριο είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και οι πρώτοι από τους μόλις 50 τυχερούς, που με μόνο κριτήριο την ημερομηνία εγγραφής, θα πάρουν επίσημα μέρος στο σεμινάριο έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται στην λίστα με τις συμμετοχές.

Keep on running

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.