B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Δεν αποχωρίζεται τον ΠΑΟΚ ο Ταμουρίδης

Δεν αποχωρίζεται τον ΠΑΟΚ ο Ταμουρίδης

 

 

 

 

 

 

 

Συνέχιζει την καριέρα του στην ομάδα του ΠΑΟΚ ο Γιάννης Ταμουρίδης. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας του:

“Ο κορυφαίος Έλληνας ποδηλάτης όλων των εποχών, Γιάννης Ταμουρίδης, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ απορρίπτοντας προτάσεις που είχε κατά τη μεταγραφική περίοδο, καθώς μέτρησε το συναίσθημα.
Ο μοναδικός εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και ταυτόχρονα ο μοναδικός Έλληνας ποδηλάτης που κατάφερε να γίνει επαγγελματίας στην ποδηλασία, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο λέγοντας όχι σε συμβόλαια με καλύτερους οικονομικούς όρους που του πρότειναν άλλοι ελληνικοί σύλλογοι, προκειμένου να τους εκπροσωπεί σε πανελλήνια πρωταθλήματα.

“Απλώς δεν ήθελα να αποχωριστώ τον ΠΑΟΚ. Είμαι δεμένος με το σύλλογο, είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ και παρόλο που οι απαιτήσεις είναι πλήρως επαγγελματικές, στον αθλητισμό πρέπει να υπάρχει και συναίσθημα”, τόνισε ο Ταμουρίδης στο PAOK24..

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 32χρονος ποδηλάτης, που από το 2007 μέχρι σήμερα έχει φέρει 15 πανελλήνιους τίτλους στον ΠΑΟΚ, έβαλε στην άκρη και τα όποια προβλήματα υπήρξαν κατά το παρελθόν στη συνεργασία με το σύλλογο,  γεγονός που εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, που με τη σειρά της έδειξε διάθεση να συνεχιστεί αυτή η σχέση.

Για τον Ταμουρίδη, η καινούρια χρονιά θα έχει πρωτόγνωρες εμπειρίες, καθώς πρόκειται να συμμετάσχει σε κορυφαίους αγώνες του πλανήτη, όπως είναι ο ποδηλατικός Γύρος Ιταλίας, με τα χρώματα της βάσκικης κορυφαίας επαγγελματικής ομάδας Euskaltel-Euskadi. H παρουσίαση της ομάδας θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει και η επίπονη προετοιμασία ενόψει των αγώνων.”

 Πηγή: www2.paok24.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.