B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Τμήμα ποδηλασίας “ΕΥΚΛΗΣ” στην Καλαμάτα!

Τμήμα ποδηλασίας "ΕΥΚΛΗΣ" στην Καλαμάτα!

 

 

 

 

 

Ο Σύλλογος Πεζοπόρων Ορειβατών Καλαμάτας ΕΥΚΛΗΣ , βρίσκεται στην ευχάριστη θέση νʼ ανακοινώσει, ότι πέρα από τις πολλές αθλητικές και κοινωνικές δραστηριότητές του στην πόλη της Καλαμάτας, από φέτος ενεργοποιεί με εντυπωσιακό τρόπο το ΤΜΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ , σχεδόν όλοι οι Καλαματιανοί ποδηλάτες που τα τελευταία χρόνια αγωνίζονταν σε διάφορα αθλητικά σωματεία της Ελλάδας, μερικοί από τους οποίους αποτελούν κορυφαία ονόματα της Ελληνικής Ποδηλασίας, θα τρέχουν με την φανέλα του Ευκλή Καλαμάτας από εδώ και πέρα, καθώς ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές τους.

Από τα γραφεία του Ποδηλατικού Τμήματος του Ευκλή καθημερινά περίπου στις 14:00 το μεσημέρι ξεκινούν οι αθλητές μας, για την πολύωρη καθημερινή προπόνηση τους. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να μας βρουν στις 21:00 μμ κάθε Τρίτη στην διεύθυνση Αριστομένους 54 (κάτω από τις γραμμές του τρένου) και στο ΤΗΛ. : 27210 93076 FAX 27210 90627 και στο EMAIL : euklispodilasia@gmail.com .

Ο Ευκλής εκτός από την παρουσία του στην αγωνιστική ποδηλασία, φιλοδοξεί και ήδη έχουν γίνει τα πρώτα βήματα, να δημιουργηθεί Ποδηλατική Ακαδημία για μικρά παιδιά. Στο κεφάλαιο αυτό σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Η 1η Ποδηλατική Ημερίδα για μαθητές σε συνεργασία με την Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής Μεσσηνίας, έχει προγραμματιστεί για τις 20 Ιανουαρίου 2013 στο Πάρκο του ΟΣΕ της πόλης μας, τα μέλη μας θα είναι εκεί, για να βοηθήσουν, να διεξαχθεί άψογα η ποδηλατική αυτή εκδήλωση για τους μικρούς μας φίλους.

Επίσης έχει ορισθεί για τις 27 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 18:00 η παρουσίαση της ομάδας των αθλητών για το 2013, στην αίθουσα ʽʼ Αλέξανδρος Κουμουνδούρος ʽʼ της Νομαρχίας Μεσσηνίας, καθώς και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Τμήματος Ποδηλασίας.

Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας, να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε ιδέες, γιατί ο αθλητισμός είναι στάση ζωής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.