B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Πρωτιές για Ηλία, Ταμουρίδη, Βολικάκη και Τάλως στην βαθμολογία της ΕΟΠ

Το 2012 υπήρξε μία πολύ σημαντική χρονιά για την ελληνική ποδηλασία και η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας ανέδειξε τους κορυφαίους αθλητές για τη χρονιά που φεύγει. Όπως ήταν αναμενόμενο τους περισσότερους βαθμούς στο mtb – κατηγορία ανδρών συγκεντρώνει ο παγκόσμιος πρωταθλητής Περικλής Ηλίας. Ακολουθούν οι Χαιδεμενάκης Χαράλαμπος (Π.Ο.Χ. Τάλως) και Παττές, Τουμάνης Γεώργιος (Π.Ο. Πατρών).         

Ο Ταμουρίδης Γιάννης που πλέον ανήκει σε ομάδα Pro Tour βρίσκεται στην κορυφή για το αγώνισμα δρόμου (άντρες) ενώ ο Βολικάκης Χρήστος            (Π.Ο.Η. Κάστρο) με μετάλλια σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο στην πίστα είχε την πρώτη θέση στην αντίστοιχη κατηγορία.

Τέλος στην κατάταξη ομάδων ο  Π..Ο.Χ. Τάλως Νέας Κυδωνίας έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς με κορυφαίο τον Παπαδερό Αλέξανδρο που είχε τη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών από όλους τους αθλητές Νέους – Άνδρες στους αγώνες δρόμου.

Αναλυτική βαθμολογία: https://www.hellenic-cycling.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.