B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

7ος αγώνας MTB CUP: Δυναμικά η B&N Cycling στην Πάρνηθα!

7ος αγώνας MTB CUP: Δυναμικά η B&N Cycling στην Πάρνηθα!

Διέπρεψαν οι νεαροί της ομάδας!

 

 

 

 

 

Η Β&Ν Cycling είναι μία ομάδα με δυνατό παρελθόν και παρόν αλλά και ένα λαμπρό μέλλον όπως έδειξε στον 7ο αγώνα του MTB CUP που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στην περιοχή Μέλια της Πάρνηθας.

7ος αγώνας MTB CUP: Δυναμικά η B&N Cycling στην Πάρνηθα!7ος αγώνας MTB CUP: Δυναμικά η B&N Cycling στην Πάρνηθα!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ομάδα είχε έντονη παρουσία στον τελευταίο αγώνα της σειράς για φέτος, με έντεκα αθλητές να την εκπροσωπούν! Οι Ε. Δημητρόπουλος, Ε. Καζάκης, Δ. Κακούρης, Π. Αγγελάκης, Κ. Παπανικολάου, Δ. Κολοβός, Α. Σαρρής, Ε. Ταμπαρόπουλος, Α. Δρούκαλης, Α. Σπαγκούρος και Χ. Μακρυγιάννης έδειξαν τις ικανότητες τους στο mtb σε έναν αγώνα με αρκετές προκλήσεις.

Πολλές και οι διακρίσεις … Οι Δημητρόπουλος και Σπαγκούρος πλασαρίστηκαν στην 4η και 5η θέση της Α2 αντίστοιχα ενώ ο Κων/νος Παπανικολάου κατέκτησε την πρώτη θέση στην Α3. Στην ίδια κατηγοράι στην 4η θέση βρέθηκε ο Π. Αγγελάκης.

Εξαιρετικά τα πήγαν όμως οι νεαρότεροι της ομάδας. Αν και η εμπειρία τους σε αγώνες είναι ακόμη μικρή μας απέδειξαν πως η ενέργεια και η δύναμη που διαθέτουν είναι μεγάλη.  Πολύ καλή εμφάνιση και πρώτη θέση για τον Άρη Σαρρή (BNCycling/ Α.Γ.Σ. ΣΙΘΩΝ)στην κατηγορία FUN. Στην 7η θέση της ίδιας κατηγορίας ο Αλέξανδρος Δρούκαλης που ήταν ο μικρότερος αθλητής που διακρίθηκε στην συγκεκριμένη κατηγορία! Στην κορυφή του βάθρου για των αγώνα των παιδιών ο Ερμής Ταμπαρόπουλος  με μία πολύ καλή επίδοση!

7ος αγώνας MTB CUP: Δυναμικά η B&N Cycling στην Πάρνηθα!7ος αγώνας MTB CUP: Δυναμικά η B&N Cycling στην Πάρνηθα!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους για την παρουσία και την προσπάθειά τους και ιδιαίτερα στους τρεις μικρότερους αναβάτες που έδειξαν πως το μέλλον της ομάδας προμηνύεται λαμπρό!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.