B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ολοκληρώθηκε το alpamayoPRO Trail Project Cup 2012

 
Δελτίο τύπου
Ολοκληρώθηκε το alpamayoPRO Trail Project Cup 2012

“Trail running στο Γαλάτσι! Ίσως αρχικά ακούστηκε ως φάρσα αλλά μετά τον τελευταίο αγώνα του κυπέλου Trail Project που διοργάνωσε το alpamayoPRO την Κυριακή 25/11 όλοι παραδέχονται ότι το μέρος αυτό έχει μέλλον!

Από νωρίς το πρωί και με την βοήθεια ενός πεντακάθαρου ουρανού 90 δρομείς των ορεινών αγώνων ξεχύθηκαν σε μια διαδρομή με συνεχείς εναλλαγές στο ρυθμό, περιπετειώδη ανεβάσματα και μικρές εκπλήξεις που κάπου- κάπου έκοβαν την ανάσα.

Η απροσδόκητη δυσκολία της διαδρομή δεν έδειξε όμως να πτοεί κανένα και οι κόντρες στα εντυπωσιακά μονοπάτια ήταν συνεχείς

Ανάμεσα στους δεκάδες δρομείς βρίσκονταν μεγάλα ονόματα του σπορ που, εκτός της θέσης στο βάθρο, διεκδίκησαν το μεγάλο τρόπαιο του κυπέλου.

Την συμμετοχή τους με όλα τα βασικά έξοδα καλυμμένα στον κορυφαίο από τους αγώνες του πρωταθλήματος Sky Running που γίνεται τον επόμενο χρόνο στα βουνά γύρω από την λίμνη Garda της Ιταλίας

Η νέα αυτή σειρά αγώνων που δημιουργήσαμε ειδικά για την Αττική απέδειξε περίτρανα ότι γύρω μας υπάρχουν ανεξερεύνητες διαδρομές , δρομικοί θησαυροί εντός του λεκανοπεδίου που με σκληρή δουλειά και επιμονή προσπαθήσαμε να αναδείξουμε.

Ξεκινώντας υποσχεθήκαμε ότι

«Κάθε αγώνας του alpamayoPRO Trail Project αποτελεί ένα ξεχωριστό και πρωτότυπο δρομικό γεγονός με άρτια διοργάνωση, λογικό κόστος εγγραφής, κεφάτος και χωρίς προαπαιτούμενα κριτήρια συμμετοχής. Με ασφαλείς και γρήγορες διαδρομές, με έξυπνη χάραξη και στημένες έτσι ώστε, να επιτρέπουν την αξιοπρεπή συμμετοχή ενός αρχάριου ή μέσου δρομέα, αλλά δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία στους ισχυρούς αθλητές του σπορ να παραμένουν σε αγωνιστική επαγρύπνηση»

Μετά από πέντε αγώνες, άπειρες ώρες δουλειάς μπορούμε να πούμε ότι εκπληρώσαμε τα περισσότερα από αυτά που λέγαμε στην αρχή της χρονιάς.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους δρομείς που ακολούθησαν την πορεία του νέου θεσμού και φυσικά, τους συνεργάτες μας για την εξαιρετική τους δουλειά και τις εταιρείες Buff, Petzl, GORE Running Wear, Salomon, Suunto, ZipVit, Silva που, σε μια δύσκολη εποχή, στήριξαν την σειρά των αγώνων

Keep-on Running

Τα αποτελέσματα του πέμπτου και τελευταίου αγώνα, η τελική βαθμολογία της σειράς των αγώνων:

https://www.bncycling.com/wp-content/uploads/2012/11/Standings-Alp-Pro-2012.pdf

https://www.bncycling.com/wp-content/uploads/2012/11/Alp-Pro-5-All.pdf

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.