B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Σε εξέλιξη οι προετοιμασίες για το 7ο SMF

7o SMF  Sfendami   Mountain   Festival 2013
20-21 Απριλίου
Σε εξέλιξη οι προετοιμασίες για το 7ο SMF

Οι προετοιμασίες για το 7ο SMF  που θα πραγματοποιηθεί 20-21 Απριλίου το 2013 είναι σε εξέλιξη . Οι αλλαγές που θα συναντήσουν όσοι βρεθούν στο 7ο SMF θα είναι αρκετές οργανωτικά και αγωνιστικά.

1ον Στο αγωνιστικό κομμάτι αφαιρείται η τελευταία ανηφόρα του αγώνα και προστίθεται μονοπάτι 200 μέτρων ήπιο, οι αθλητές θα κάνουν περάσματα σε κάθε γύρο μέσα από τον χώρο εκδηλώσεων και κάτω από την αψίδα.

2ον Πρόκειται για τη δημιουργία διαδρομής με τεχνικά εμπόδια ,ξύλινες κατασκευές,berms και  μικρά άλματα τύπου cross country.Το μήκος της θα είναι περίπου 300 μέτρα και θα κατασκευαστεί στο κέντρο των εκδηλώσεων του Sfendami mountain festival,στο λόφο του προφήτη Ηλία. Έτσι οι αγωνιζόμενοι θα απολαύσουν ένα εξαιρετικό τεχνικό κομμάτι και οι θεατές θα παρακολουθούν από κοντά την προσπάθεια των

 3ον δημιουργούνται νέες κατηγορίες στον αγώνα mtb λεπτομέρειες θα βρείτε στην προκήρυξη

4ον Δημιουργείται χώρος SMF  hospitality  -VIP-PRESS

5ον Αναβαθμίζεται ο χώρος δημιουργικής απασχόλησης SMF σε μεγαλύτερο χώρο και περισσότερες δράσεις

Η προκήρυξη έχει αναρτηθεί στο www.sfendami.gr και σε λίγες ήμερες θα είναι σε πλήρη λειτουργία η καινούρια ιστοσελίδα της διοργάνωσης .

Για αυτά και πολλά άλλα μείνετε συντονισμένοι στο www.sfendami.gr για όλες της εξελίξεις που θα διαδραματιστούν στο 7ο SMF Sfendami mountain Festival.

Προκήρυξη: https://www.bncycling.com/wp-content/uploads/2012/11/7o-SMF-sfendami-mountain

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.