B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

2/12 – Στα χνάρια του Δευκαλίωνα-Δελφοί!

Δελτίο τύπου

Όλα είναι έτοιμα για τον πρώτο ορεινό αγώνα που θα γίνει την Κυριακή 2/12 στους Δελφούς με την ονομασία «Στα χνάρια του Δευκαλίωνα».

Μία όμορφη διαδρομή στο Δυτικό Παρνασσό, η οποία το 50% είναι καλογραμμένο μονοπάτι, το άλλο 50% καλοστρωμένος χωματόδρομος και απευθύνεται σε όλους αφού δεν υπάρχουν τεχνικές δυσκολίες και εκτεθειμένα περάσματα ενώ οι κλίσεις είναι μέτριες.

Η ώρα εκκίνησης και για τις 2 διαδρομές των 8 και 22 χλμ. θα είναι στις 10 το πρωί ώστε όσοι επιθυμούν να έρθουν αυθημερόν. Η απόσταση από Αθήνα είναι 180 χλμ για τα οποία   χρειάζονται περίπου 2 ώρες ασφαλούς οδήγησης. Για όσους προτιμήσουν να έρθουν από Σάββατο τα ξενοδοχεία της περιοχής προσφέρουν την τιμή των 40 ευρώ το δίκλινο με πρωινό.

Η γραμματεία θα παραδίδει τους αριθμούς συμμετοχής το Σάββατο απόγευμα στο ξενοδοχείο Ηνίοχος και την Κυριακή στο χώρο εκκίνησης μέχρι τις 09.30 το πρωί. Να σας υπενθυμίσουμε ότι η τελευταία μέρα δήλωσης συμμετοχής είναι η Τετάρτη 28/11 και να τονίσουμε πως στη γραμματεία δε γίνονται νέες εγγραφές.    

Όλες τις πληροφορίες για τον αγώνα θα βρείτε στην ιστοσελίδα https://deukaliwn.weebly.com/

 

Η οργανωτική επιτροπή.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.