B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 4ος αγώνας AlpamayoPRO Trail Project στην Πεντέλη

Δελτίο Τύπου
 

Ο καιρός αν και απειλητικός έκανε το χατήρι στους συμμετέχοντες να μη βρέξει, ενώ ο δυνατός αέρας και η πολύ χαμηλή νέφωση στη κορυφή που εμπόδιζε σημαντικά την ορατότητα, έδωσαν μία γεύση περιπέτειας! Η διαδρομή περνούσε από τρία εντυπωσιακά λατομεία μαρμάρου σε μία άγνωστη στους πολλούς πλευρά του βουνού και όλοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τις εναλλαγές.

Στο αγωνιστικό μέρος, Γιώργος Διαλεκτός, Αλέξης Καμπουρόπουλος και Σταύρος Στεφανής ξεχώρισαν γρήγορα και με συνεχείς αλλαγές προσπάθησαν να ξεφύγουν ο ένας από τον άλλο. Τελικά τερμάτισαν με αυτην τη σειρά με λίγα δευτερόλεπτα διαφοράς μεταξύ τους!

Στις γυναίκες Μίνα Συλαίου και Βίκυ Καρπούζα έδωσαν τη δική τους μάχη για την πρώτη θέση. Τελικά η Συλαίου νικήτρια με 2.30 λεπτά διαφορά ενώ την τριάδα έκλεισε η Στέλλα Καλλίνη.

Επόμενος και τελευταίος αγώνας της σειράς στο Γαλάτσι 25/11 σε μία πολύ γρήγορη και «παιχνιδιάρική» διαδρομή 10 χλμ, όπου θα βγουν και οι νικητές κάθε κατηγορίας που θα ταξιδέψουν τον επόμενο χρόνο σε αγώνα του εξωτερικού ενώ δώρα θα κληρωθούν μεταξύ αυτών που ακολούθησαν όλη τη σειρά των αγώνων.»

Τα αποτελέσματα του αγώνα και η συνολική βαθμολογία της σειράς:

https://www.bncycling.com/wp-content/uploads/2012/10/AlpProStandings2012-4.pdf

https://www.bncycling.com/wp-content/uploads/2012/10/AlpProResults4.pdf

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.