B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Κλασσικός Μαραθώνιος Αθήνας 2012: Το παρόν θα δώσει η πρωτοβουλία “Τρέχοντας για τα παιδιά στο δρόμο”

Κλασσικός Μαραθώνιος Αθήνας 2012: Το παρόν θα δώσει η πρωτοβουλία "Τρέχοντας για τα παιδιά στο δρόμο"

 

 

 

 

 

 

 

Φίλες και Φίλοι,

Η Πρωτοβουλία “Τρέχοντας για τα Παιδιά στο Δρόμο” συμμετέχει και φέτος στον Κλασσικό Μαραθώνιο Δρόμο της Αθήνας, στις 11 Νοέμβρη 2012.

Αυτή τη χρονιά μάλιστα, εκτός από τις ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δράσεις των εθελοντών με τα παιδιά που εργάζονται στο δρόμο, με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα βοηθήσουμε και την ανάπτυξη του Κινητού Σχολείου / Mobile School, που εκτός από τη Θεσσαλονίκη σχεδιάζεται να ξεκινήσει και στην Αθήνα. Για το πρόγραμμα αυτό μπορείτε να δείτε σχετικό βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=tTwu2aNYLiY, και να διαβάσετε άρθρο στο: https://tvxs.gr/news/topika-nea/mobile-school-ena-kinito-sxoleio-gia-ta-paidia-toy-dromoy

Αν θέλετε, μπορείτε να συμμετέχετε και σεις ως δρομείς ή υποστηριχτές στην πρωτοβουλία, στέλνοντας μια δήλωσή σας μέσω του site www.running4children.org.

Στις μέρες μας, που δοκιμάζονται οι οικονομικές αντοχές όλων μας, θεωρούμε πολύ σπουδαίο το γεγονός ότι αυξάνονται οι πολίτες και οι φορείς που συνδυάζουν τον αθλητισμό με την κοινωνική προσφορά. Μαζί με τους υπόλοιπους ευαισθητοποιημένους δρομείς και υποστηριχτές, δίνουμε και μεις το “παρών” στο ραντεβού συνάντησης με την ανθρωπιά μας.

Ομάδα Πρωτοβουλίας
Τρέχοντας για τα Παιδιά στο Δρόμο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.