B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Χάλκινο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας ο Χρ. Βολικάκης!

3ος στο αγώνισμα ταχύτητας, 5ος στο κεϊριν …

Χάλκινο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας ο Χρ. Βολικάκης!

 

 

 

 

 

 

 

 

Τη σκυτάλη στις επιτυχίες της Ελληνικής Ποδηλασίας, απο τον πρόσφατο θρίαμβο του Περικλή Ηλία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Marathon MTB,  πήρε ο Χρήστος Βολικάκης με την κατάκτηση της τρίτης θέσης και του χάλκινου μεταλλίου στο αγώνισμα ταχύτητας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πίστας Elite. Ο Πρωταθλητής μας πραγματοποιώντας καταπληκτική εμφάνιση στον μικρό τελικό, με νίκες 2-1 επί του Ρώσου Nikita Shurshin, ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου των νικητών, παρά το ότι στον προκριματικό έκανε τον 7ο καλύτερο χρόνο, μεταξύ 26 συμμετασχόντων. Νικητής στο αγώνισμα αναδείχθηκε ο Ρώσος Denis Dmitriev που νίκησε στον τελικό τον Γερμανό Max Niederlag. Στην 17η θέση κατατάχθηκε ο Πρωταθλητής μας Σωτήρης Μπρέτας. Νωρίτερα η Εθνική μας ομάδα με τους Χρήστο Βολικάκη, Σωτήρη Μπρέτα και Γιάννη Καλογερόπουλο, κατέλαβε την 7η θέση στο Ομαδικό Σπρίντ.Πρέπει να σημειωθεί ότι το μετάλλιο που κατέκτησε ο Χρήστος Βολικάκης, είναι το πρώτο για Έλληνα ποδηλάτη, από τότε που διοργανώνεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πίστας Elite, με τη σημερινή μορφή του .

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΪΡΙΝ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΛΙΚΑΚΗΣ

ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ 5η ΘΕΣΗ:

Την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται, επιβεβαίωσε ο Πρωταθλητής μας Χρήστος Βολικάκης, αφού την τελευταία ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πίστας και αγωνιζόμενος στο αγώνισμα του Κέϊριν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό και να κατακτήσει την 5η θέση. Στο αγώνισμα συμμετείχε και ο Χρήστος Τσερεντζούλιας, ο οποίος δεν κατάφερε να περάσει στον 2ο γύρο και κατατάχθηκε 13ος. Νικητής αναδείχθηκε ο Γερμανός Τobias Wachter, ενώ πήραν μέρος 26 ποδηλάτες. Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας πίστας ταχύτητας επιστρέφει στην Αθήνα σήμερα (Δευτέρα) .

Πηγή:ΕΟΠ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.