B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ο Ταμουρίδης πρωταθλητής στο Omnium

Ο Ταμουρίδης πρωταθλητής στο Omnium

 

 

 

 

 

 

 

 

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες για την ελληνική ποδηλασία έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο ποδηλατοδρόμιο του Ο.Α.Κ.Α.

Τα φαβορί, Ταμουρίδης – Βολικάκης- Τζωρτζάκης, τελικά επικράτησαν με τον Ταμουρίδη να παίρνει τελικά τον τίτλο του πρωταθλητή.

Την πρώτη μέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ο Βολικάκης (Π.Ο.Η. Κάστρο) κέρδισε δύο από τα τρία αγωνίσματα (flying lap,  αγώνας με αποκλεισμό) και πήρε τη δεύτερη θέση στους πόντους πίσω από τον Ταμουρίδη(Π.Α.Ο.Κ).

Τη δεύτερη μέρα ο Βολικάκης δεν κατάφερε να κρατήσει την θέση του πρωτοπόρου της γενικής καθώς τερμάτισε πέμπτος στο ατομικό πουρσουίτ με τον Ταμουρίδη να παίρνει την πρωτιά. Στο Σκρατς τα πράγματα έγιναν πιο ενδιαφέροντα μέχρι που ο Ταμουρίδης με την νίκη του έβαλε γερά τα θεμέλια για τον τίτλο παρά την 2η θέση του Βολικάκη. ‘Έτσι παρά τη νίκη στο 1km του Βολικάκη ο Ταμουρίδης που ήρθε 2ος κατάκτησε τον τίτλο. Η μάχη για το χάλκινο μετάλλιο είχε ήδη κερδηθεί από το σκρατς όπουο Τζωρτζάκςη Πολυχρόνης (Π.Ο.Χ. Τάλως) να τερμάτισε 3ος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.