B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ρόδος, Κρήτη και Σπάρτη σάρωσαν τα μετάλλια στις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας

Δελτίο Τύπου
 

Ρόδος, Κρήτη και Σπάρτη σάρωσαν τα μετάλλια στις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας215 μικροί αθλητές και αθλήτριες των κατηγοριών μινι μικρά, μινι μεγάλα, παμπαίδων και παγκορασίδων από 28 Σωματεία της χώρας, κατέκλυσαν τις παιδικές εξοχές του Δήμου Αθηναίων στον ΄Αγιο Ανδρέα Αττικής το τριήμερο 7, 8 και 9 Σεπτεμβρίου και με την αγωνιστικότητά τους έδειξαν ότι, παρά τις αντιξοότητες, η Ελληνική Ποδηλασία έχει παρόν, αλλά και μέλλον.

Ιδιαίτερα αισιόδοξα μηνύματα έστειλαν τα σωματεία των νησιών μας Ρόδου και Κρήτης, τα οποία συμμετέχοντας στους αγώνες με πολυπληθείς αποστολές, σάρωσαν τα μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες (ιδιαίτερα ο Ροδήλιος) και έδειξαν ότι με τη δουλειά που γίνεται από τους παράγοντες, τους προπονητές, αλλά και το ενδιαφέρον των γονέων των μικρών αθλητών, το μέλλον της Ελληνικής ποδηλασίας τους ανήκει. Ακολούθησε η Σπάρτη, συνεχίζοντας την καλή δουλειά που γίνεται από τον Σπαρτιατικό, ιδιαίτερα στις μικρές κατηγορίες, ενώ και η Θεσσαλονίκη (πρώτο μετάλλιο για τον Άρη), Λάρισα, Τρίκαλα και Βόλος διακρίθηκαν σε αυτή τη γιορτή του ποδηλάτου.

Στο οργανωτικό σκέλος, η Ομοσπονδία προσπάθησε και σε μεγάλο ποσοστό κατάφερε να μείνουν ικανοποιημένοι όλοι οι φιλοξενούμενοι (αθλητές και συνοδοί πλησίασαν τους 280), πράγμα που επιβεβαιώθηκε από τα θετικά σχόλια όλων των Σωματείων.

Τέλος η Ομοσπονδία οφείλει να ευχαριστήσει το Δήμο Αθηναίων, τους υπευθύνους των παιδικών εξοχών για τη φιλοξενία στις όμορφες εγκαταστάσεις, το Δήμο Μαρκοπούλου, καθώς και τον Ερμή Μαρκοπούλου που βοήθησε στη διεξαγωγή του αγώνα αντοχής .

Αποτελέσματα:

https://www.bncycling.com/wp-content/uploads/2012/09/APOTEL_PAN_HM_NEOL_2012.pdf

https://www.bncycling.com/wp-content/uploads/2012/09/APOTEL_PAN_HM_NEOL_2012_ANTOXHS.pdf

https://www.bncycling.com/wp-content/uploads/2012/09/APOTEL_PAN_HM_NEOL_2012._ATOM_XR_pdf.pdf

https://www.bncycling.com/wp-content/uploads/2012/09/APOTEL_PAN_HM_NEOL_4X_2012.pdf

Πηγή: https://hellenic-cycling.gr/
Photo: https://www.rodiaki.net

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.