B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Στις 22 Σεπτεμβρίου το X-Poros

Το θρυλικό X-Poros γίνεται και πάλι φέτος ύστερα από παύση ενός έτους.

Στις 22 Σεπτεμβρίου το X-PorosΤο νησί του Πόρου σας περιμένει στις 22 Σεπτεμβρίου Σάββατο πρωί για την κλασσική πλέον κακοτράχαλη διαδρομή.

Δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην χάραξη και το κύριο σκέλος των 2Κ κολύμβησης, 10Κ ορεινού τρεξίματος και 50Κ ορεινής ποδηλασίας  λογικά θα καλύψουν τους διψασμένους για γαλακτικό οξύ. Υπάρχει και η μικρή διαδρομή με τα μισά χιλιόμετρα.

Φέτος η διοργάνωση γίνεται νωρίτερα ελπίζοντας να αποφύγει τις νεροποντές που είχαν στιγματίσει τις 2 τελευταίες εκδόσεις. Αυτή τη φορά  έχει σχεδιαστεί εναλλακτική διαδρομή τρεξίματος εάν ο καιρός δεν μας κάνει το χατίρι και πάλι.

Μεγάλη καινοτομία φέτος είναι η συνεργασία του X-Poros με το MTB Open Cup.  Έτσι με μεγάλη τιμή και χαρά ανακοινώνουμε ότι το αμιγώς ποδηλατικό αγωνιστικό τμήμα του X-Poros εντάσσεται στον κλασσικό αγώνα θεσμό του οίκου Kασιμάτη. Έτσι την Κυριακή 23  θα υπάρξουν οι δυο ποδηλατικές διαδρομές 35 και 15 χιλιομέτρων με το magic touch του king of dirt Αντώνη Μαρτίνου. Για πληροφορίες και εγγραφές για αυτό το ποδηλατικό τμήμα σας παραπέμπουμε στην επίσημη σελίδα στο Facebook (site σύντομα διαθέσιμο).

Κλασσικά το X-Poros απαιτεί ολίγη περισυλλογή πνεύμα περιπέτειας και γνώση της πολύπλοκης χάραξης ενώ αντίθετα την επόμενη  η διαδρομή κυκλική και καθορισμένη θα επιτρέπει στους ΜΤΒάδες να συγκεντρωθούν μόνο στο πετάλι.

Οι συμμετοχές στο X-Poros που θα περιλαμβάνουν κάποια ενδιάμεση επιλογή -à la carte- είναι δεκτές αλλά εκτός κατηγοριών.

Η ιστοσελίδα μας έχει αναρτημένους τους χάρτες (είναι οι ίδιοι με πριν!) και έχει αρκετές πληροφορίες.

Λόγω κρίσης εάν έχετε την θέληση και δυνατότητα να μοιραστείτε το όχημα σας με κάποιον άλλον πείτε το για να διευκολυνθούν πολλοί. Ετσι και αλλιώς τα δρομολόγια των πλοίων είναι μειωμένα σε αριθμό και η πλειοψηφία θα έρθει με ιδιωτικό αυτοκίνητο.

Αλλιώς ευχαρίστως να σας απαντήσουμε σε οτιδήποτε λογικό…

Οι εγγραφές θα περιοριστούν στις 100 με παράκληση να γίνουν μέχρι και την προηγούμενη του αγώνα εβδομάδα  για να μην υπάρξει γραφειοκρατικός συνωστισμός

Εάν κάποιος θέλει να έρθει και να ζήσει τον αγώνα από μέσα ως εθελοντής ας το δηλώσει.

Τιμήστε τους καλούς χορηγούς γιατί χωρίς αυτούς ούτε κορδέλες σήμανσης δεν θα είχαμε

Καλή προετοιμασία και θερμιδική εγκράτεια!

…από τη διοργάνωση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.