B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Αλλαγές στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ

πηγή: ΕΟΠ

Κατεβάστε το νέο πρόγραμμα: https://www.bncycling.com/wp-content/uploads/2012/08/TELIKO_AG_PROG_2012.pdf

“Συνημμένα σας αποστέλλουμε το αγωνιστικό πρόγραμμα των μηνών Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου, όπως αυτό διαμορφώθηκε μετά από τις αναγκαίες  αλλαγές που έχουν γίνει για αντικειμενικούς λόγους.

Ειδικότερα:

  1. Μετά από την περικοπή της περιόδου λειτουργίας των κατασκηνώσεων, με αποτέλεσμα οι εγκαταστάσεις να κλείνουν ένα μήνα νωρίτερα από τον αρχικό σχεδιασμό, οι Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας μετατίθενται για τις 8 & 9 Σεπτεμβρίου 2012, αντί για 6 & 7 Οκτωβρίου που ήταν αρχικά προγραμματισμένες.

Σύντομα θα σας αποσταλεί η προκήρυξη, το πρόγραμμα, καθώς και λεπτομέρειες που αφορούν στις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας.

  1. Λόγω της παραπάνω αλλαγής, η Ημερίδα Πίστας Νεολαίας μετατίθεται για το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012, αντί για 1η Σεπτεμβρίου και θα είναι αφιερωμένη στην αδικοχαμένη Πρωταθλήτρια Αγγελική Κουτσονικολή.

Μετά τις παραπάνω αλλαγές, τα Σωματεία που είχαν προγραμματισμένους αγώνες για τις 8 & 9/9/2012, παρακαλούνται να ορίσουν νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων τους.

  1. Τα Τοπικά Πρωταθλήματα Δρόμου των Τοπικών Επιτροπών Κρήτης, Πελοποννήσου και Κεντρικής Ελλάδας & της Ε.ΠΟ.Σ.Κ., που αναβλήθηκαν λόγω του τραγικού θανάτου της Αγγελικής Κουτσονικολή, θα πραγματοποιηθούν σε ημερομηνίες που θα συναποφασίσουν η κάθε Τοπική Επιτροπή – Ένωση με τα Σωματεία της περιοχής της, αρκεί να γίνουν μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου για τα αγωνίσματα δρόμου (31/10/2012).

Παρακαλούνται οι Τοπικές Επιτροπές – Ενώσεις να μας ενημερώσουν, το συντομότερο δυνατό, για τις ημερομηνίες που θα αποφασίσουν .

 

 

Με αθλητισμούς χαιρετισμούς

 Πρόεδρος                                       Γεν. Γραμματέας

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  ΤΕΡΖΗΣ                             ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ  ΛΙΑΤΣΗΣ

 “

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.