B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Tour de France – Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Frank Schleck

Tour de France – Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Frank Schleck

 

 

 

 

 

 

 

 

Μία ακόμη περίπτωση ντόπινγκ στην πιο δημοφιλή ποδηλατική διοργάνωση;

Αποσύρθηκε την Τρίτη  από το Γύρο Γαλλίας ο Frank Schleck  καθώς αναγκάστηκε να περάσει κάποιες ώρες σε αστυνομικό τμήμα της  Νοτιοδυτικής Γαλλίας μετά από τα θετικά αποτελέσματα τεστ ντόπινγκ.

Η Διεθνής Ομοσπονδία Ποδηλασίας δήλωσε ότι ο αθλητής βρέθηκε θετικός στην απαγορευτική ουσία  Xipamide στις 14 Ιουλίου.

Ο 32-χρονος αναβάτης και αρχηγός της  RadioShack Nissan Trek κατατάχθηκε στην 3η θέση στην περσινή διοργάνωση και μέχρι  τον έλεγχο βρισκόταν στη 12η θέση , 9 λεπτά και  45 δεύτερα πίσω από τον 1ο Bradley Wiggins. Η ομάδα αναμένεται ωστόσο να ζητήσει την εξέταση του δεύτερου δείγματος μέσα στις επόμενες μέρες.

Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της διοργάνωσης, ο Bradley Wiggins προχώρησε ακόμη ένα βήμα προς την παρθενική του στέψη… Στο  16ο ετάπ ο κάτοχος της κίτρινης φανέλας κατόρθωσε να αποκρούσει τις «επιθέσεις» του Vincenzo Nibali  και διατήρησε το πλεονέκτημα των 2 λεπτών απέναντι στον δεύτερο Froome . Ο Γάλλος Thomas Voeckler ήταν ο νικητής του ετάπ  ενώ ο περσινός πρωταθλητής Cadel Evans τερμάτισε 12 λεπτά πίσω από τον Γάλλο – πράγμα που σημαίνει ότι  πέφτει στην έβδομη θέση της γενικής και αυτομάτως εγκαταλείπει  τα σχέδια του για υπεράσπιση του τίτλου του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.