B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ποδηλατικές Εκδηλώσεις 2012!

Ποδηλατικές Εκδηλώσεις 2012! Οι ποδηλατικές εκδηλώσεις του mtbxpert.gr και του Bike Expert που καθιερώθηκαν και κέρδισαν τους φίλους της ποδηλασίας συνεχίζονται και το 2012. Με το μεράκι που χαρακτηρίζει το team του Bike Expert και την εμπειρία των προηγούμενων ετών, αλλά και με πολύτιμο αρωγό τη ΔΕΠΑ, συστάθηκε ένα πρόγραμμα ποδηλατικών εκδηλώσεων που θα δώσουν άλλη πνοή στην ποδηλατική ζωή της πόλης.

Ποδηλατικές Εκδηλώσεις 2012!

Το «Ποδηλατικό Κυνήγι Θησαυρού» που τίμησαν με τη συμμετοχή τους 100 και πλέον ομάδες πέρυσι, συνεχίζεται και φέτος σε μία γιορτή γεμάτη δώρα και ποδηλατικές εκπλήξεις.

Ποδηλατικές Εκδηλώσεις 2012!Ποδηλατικές διαδρομές για όλους  περιλαμβάνει το στο καλεντάρι του Mtbxpert για το 2012! Πρόκειται για εκδηλώσεις που ενισχύουν την τοπική ποδηλατική δράση. Το πρόγραμμα περιέχει διαδρομές διάρκειας μίας- μιάμιση ώρας που πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση, σε ήσυχες αστικές συνοικίες, κατάλληλες και για μικρά παιδιά που θα ακολουθήσουν με τη συνοδεία των γονιών τους και πάντα με ασφάλεια και προσοχή.

Ποδηλατικές Εκδηλώσεις 2012!Μία νέα εκδήλωση με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε ήδη την Κυριακή 27 Μάη. Η ποδηλατική βόλτα σχολείων από την Αττική  συγκέντρωσε περί τους 500 μαθητές Δημοτικών σχολείων που κατάκλυσαν τους δρόμους των προαστίων ποδηλατώντας με τη συνοδεία πάντα γονέων, δασκάλων και εθελοντών. Το Bike Expert ήταν εκεί συμβάλλοντας έμπρακτα στην οργάνωση και διεξαγωγή του εγχειρήματος.

Ποδηλατικές Εκδηλώσεις 2012!Αλλά οι φίλοι της ορεινής ποδηλασίας δε θα μείνουν παραπονεμένοι! Χάρη στο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας (mtb).  Μία  σειρά πέντε αγώνων σε χωμάτινες ειδικά διαμορφωμένες πίστες. Οι αγώνες συνδυάζουν την αγωνιστική ποδηλασία με άλλες φυσικές δραστηριότητες και εξορμήσεις σε ορεινούς προορισμούς εντός και εκτός Αττικής. Το πλαίσιο στο οποίο διεξάγονται οι αγώνες είναι αυτό που έχει καθιερωθεί από τις προηγούμενες επιτυχημένες διοργανώσεις του mtbxpert και του Bike Expert όπως το MTB Circuit Γέρακας, το ΛΑΔΩΝΑΣ mountain race και το 5ο Πάρνηθα Adventure Cup.

 

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: ΔΕΠΑ

https://www.depa.gr/

Ποδηλατικές Εκδηλώσεις 2012!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.