B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Tour de France 3ο ετάπ: Διπλασιάζει τις νίκες του ο Sagan !

Tour de France 3ο ετάπ: Διπλασιάζει τις νίκες του ο Sagan !

Το ταλέντο του νεαρού Peter Sagan αναδεικνύεται για άλλη μία φορά στο Tour de France με την κατάκτηση της 1ης θέσης στο 3ο ετάπ της διοργάνωσης.

Με το πέλοτον να χωρίζεται μετά από συγκρούσεις που συνέβησαν μόλις 200 μέτρα από την έναρξη, ο Sagan άρχισε να δημιουργεί διαφορά. Ο αναβάτης της Liquigas ήταν άτρωτος αφήνοντας στη 2η θέση τον Boasson Hagen- με έναν από τους κλασικούς  εκρηκτικούς του τερματισμούς-  και στη 3η τον Peter Velits (Omega Pharma-Quick Step).

Ο Fabian Cancellara (RadioShack) τερμάτισε τέταρτος και συγκέντρωσε αρκετούς πόντους ώστε να διατηρήσει την πρωτιά στην γενική. Το σοκ σε αυτό το ετάπ ήταν για τον  Bradley Wiggins ο οποίος έχασε τον πολύτιμο συναθλητή του στη Sky team,  Kanstantin Siutsou, εξαιτίας τραυματισμού. Ο Wiggins απειλεί τον Cancellara με τη διαφορά τον εφτά δεύτερων στη γενική με τον Γάλλο Sylvain Chavanel να βρίσκεται στην 3η θέση.

Ο αγώνας συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη με  διαδρομή 214.5km από την  Abbeville στη Rouen.

Πηγή: https://uk.eurosport.yahoo.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.