B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

2ος αγώνας Adventure Cup 2012 – Με επιτυχία ο αγώνας περιπέτειας (X-EVENT)

 
Ορεινό τρίαθλο στο Λάδωνα
2ος αγώνας Adventure Cup 2012 - Με επιτυχία ο αγώνας περιπέτειας (X-EVENT)

Στο παραδεισένιο περιβάλλον στην τεχνητή λίμνη του Λάδωνα έγινε ο 2ος αγώνας του ADVENTURE CUP 2012  την  Κυριακή 03/06/2012. Ο αγώνας έγινε με την υποστήριξη του δήμου Γορτυνίας.

Ήταν  μονοήμερος αγώνας περιπέτειας (X-EVENT) και περιλάμβανε  500 μέτρα κολύμπι στην λίμνη κατόπιν 31,3 χιλιόμετρα ορεινή ποδηλασία και στο τέλος 9,2 χιλιόμετρα ορεινό τρέξιμο χωρίς διάλειμμα χρόνου μεταξύ των αθλημάτων.

Η διαδρομή έβγαζε μήκος  αθροιστικά 41 χιλιόμετρα και συνολική θετική υψομετρική διαφορά 960 μέτρα.

Υπήρχε η δυνατότητα στον αγώνα να κάνει κάποιος τις διαδρομές ατομικά ή σε ομάδα των δυο ή τριών ατόμων με την μορφή σκυταλοδρομίας και συνολικά συμμετείχαν 42 αθλητές και αθλήτριες.

Οι διαδρομές του ήταν  σχεδιασμένες έτσι ώστε  μπορούσε να συμμετέχει με άνεση  ένας  αρχάριος ή μέσος αθλητής αλλά μπορούσε  ταυτόχρονα να τεστάρει την πορεία της προετοιμασίας του και ο  έμπειρος τριαθλητής.

Αφετηρία και τερματισμός του αγώνα ήταν το φιλόξενο ταβερνάκι της Κανέλας στην παραλία της λίμνης του Λάδωνα που απέχει 1,5 χιλιόμετρο από το χωριό Μουριά.

Η εκκίνηση δόθηκε το πρωί της Κυριακής στις 09:30 σε μια ηλιόλουστη μέρα με το αγώνισμα της κολύμβησης. Πρώτος βγήκε από το νερό ο Ανδρέας Γρίβας με τον εκπληκτικό χρόνο των 7΄42″.

Στην συνέχεια η μάχη άναψε για τα καλά με τον Κώστα Παπανικολάου να περνάει μπροστά στο ποδήλατο σε μια γρήγορη διαδρομή, που σε κάποιες κατηφόρες οι ταχύτητες των αναβατών πλησίαζαν τα 70 χιλιόμετρα. Ο Λεωνίδας Αθανασόπουλος διαρκώς  κυνηγούσε κερδίζοντας έδαφος και τελικά πέρασε στο τρέξιμο στην δεύτερη θέση.

Νικητής της γενικής κατάταξης του  2ου αγώνα ADVENTURE CUP 2012, αναδείχτηκε ο Κώστας Παπανικολάου  με χρόνο  2 05΄20″, δεύτερος τερμάτισε ο Λεωνίδας Αθανασόπουλος και τρίτος ο Ανδρέας Γρίβας.

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που βοήθησαν στην γραμματεία, τους κριτές και δείκτες. Την κ. Κανέλλα για την φιλοξενία της. Την εταιρεία ecoaction και τον Κώστα Μιχαλόπουλο που παρείχαν τα σκάφη για την ασφάλεια των αθλητών στην λίμνη.Το τμήμα Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού του κλιμακίου Τρίπολης.
Επίσης τις εταιρείες BIZART GALLERIES , Natura Pharm, την Extra products Χ. Τασούλης, το περιοδικό Runner για τη μερική χορηγία τους σε υλικά του αγώνα.
Την εταιρεία @care με την ελληνική μπάρα ενέργειας  Wish bar που είχε φροντίσει για την ενέργεια των αθλητών, τα νερά Βίκος και τον Ζαφείρη Καγιόπουλο με την νέα ενεργειακή μπάρα Solo Energy.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα του αγώνα: https://www.bncycling.com/wp-content/uploads/2012/06/results.xls

Το ADVENTURE CUP 2012 συνεχίζεται με περισσότερο ενδιαφέρον στο Δίαθλο Τρίπολης.

Αναδημοσίευση από www.mountain-sports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.