B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3ο Διήμερο Ορεινού Αθλητισμού στον Άγιο Γεώργιο Γρεβενών

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3ο Διήμερο Ορεινού Αθλητισμού στον Άγιο Γεώργιο ΓρεβενώνΟλοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή 27/5/2012 το μεσημέρι το 3ο Διήμερο Ορεινού Αθλητισμού στον Άγιο Γεώργιο Γρεβενών, αφήνοντας χαμόγελα στα πρόσωπα τόσο αυτών που συμμετείχαν όσο και αυτών που έδωσαν και την ψυχή τους ακόμη για την επιτυχία της διοργάνωσης. Παρά τον άστατο καιρό και τις βροχές και καταιγίδες, που σημάδεψαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, 180 περίπου άτομα όλων των ηλικιών έδωσαν το παρόν στα πέντε αθλήματα του «Διημέρου».

50 αθλητές, μεγάλοι και μικροί, περιπλανήθηκαν όλο το Σάββατο το πρωί στα δάση και τις εξοχές του Αγίου Γεωργίου στις τρεις διαδρομές του Αγωνιστικού Προσανατολισμού (μεγάλη, μεσαία και μικρή) με τη μεγάλη μάλιστα να συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι του Πρώτου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος του αθλήματος και με διπλάσιο μάλιστα συντελεστή βαθμολογίας (λόγω του διεθνών προδιαγραφών χάρτη που διαθέτει). Πρώτευσαν στη Μεγάλη Διαδρομή ο Δρόσος Βαγγέλης, ο *Τσολάκης Δημήτρης και ο Καλαμπούκας Κωνσταντίνος, στη Μεσαία Διαδρομή η οικογένεια Ανδρεάδη Αβραάμ, η Καραδήμου Γεωργία και στην τρίτη θέση μαζί οι Μπατάρας Άγγελος, Μπατάρας Γιάννης και Μωυσιάδης Κώστας και στην Μικρή (παιδική) Διαδρομή η οικογένεια Καραγιάννη Θεόδωρου.

Ακολούθησαν την Κυριακή ο Τσούρχλειος Δρόμος 11 χιλιομέτρων και το Αϊγιωργίτικο Μονοπάτι 23 χιλιομέτρων μέσα σε πανέμορφα μονοπάτια στα δάση που περιτριγυρίζουν το χωριό με τους αθλητές να δίνουν μάχη με τη λάσπη σε πολλά δύσκολα περάσματα, αλλά να φτάνουν γεμάτοι χαμόγελα στον τερματισμό. Κι αυτό είναι που μας δίνει δύναμη, σαν οργανωτική επιτροπή, να δώσουμε και την ψυχή μας για να προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε και του χρόνου να προσφέρουμε τις συγκεκριμένες εκδηλώσεις χωρίς καμιά επιβάρυνση για τους αθλητές στηριζόμενοι στο πνεύμα της παρέας, της αγάπης για το χωριό μας και του αγνού εθελοντισμού που βιώνουν όσοι μας γνώρισαν και βρίσκονται κοντά μας κάθε χρόνο.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τις τρεις πρώτες θέσεις στο Αϊγιωργίτικο Μονοπάτι κατέλαβαν στους άνδρες ο Γουβαϊλής Χρήστος της ομάδας Fifth Element από τα Γιάννενα με 2 ώρες 10 λεπτά και 13 δευτερόλεπτα, ο Κοτόπουλος Θοδωρής της Vernon Endurance από την Καστοριά με 2.12.10 και ο Τραπέζας Δημήτρης του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «Ζευς» με 2.21.02 και στις γυναίκες η Μάρτου Νικολέττα ανεξάρτητη δρομέας από τα Νάματα Κοζάνης με 3.12.36, η Γκόλα Αφροδίτη της Fifth Element από τα Γιάννενα με 3.53.03 και οι Παπαχαρισίου-Πάκα Ντίνα και Χατζηβασίλη Άσπα της Elassona Green Running Team από την Ελασσόνα που τερμάτισαν μαζί σε 4.10.50.

Στον Τσούρχλειο Δρόμο των 11 χιλιομέτρων πρώτευσαν στους άνδρες ο Ιωαννίδης Θεόδωρος του Συλλόγου Δρομέων Οδοιπόρων Εορδαίας από την Πτολεμαΐδα με 1.04.04, δεύτερος ο Νεοφώτιστος Νικόλαος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης με 1.14.14 και τρίτος ο εκπληκτικός δεκάχρονος (!) Τζιλίνης Δημήτρης ανεξάρτητος αθλητής από τη Σιάτιστα με 1.14.56 ενώ στις γυναίκες πρώτη ήταν η Τσιφλίδου Κούλα ανεξάρτητη αθλήτρια από την Κοζάνη με 1.25.10, δεύτερη η Τόλη Θεοδώρα της Body Acting Gym από τη Φλώρινα με 1.28.31 και τρίτη η Ελευθεριάδου Αναστασία του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου με 1.31.25.

Η οργανωτική επιτροπή επιθυμεί κλείνοντας να ευχαριστήσει όλους όσοι αψήφησαν τις δύσκολες για την εποχή καιρικές συνθήκες και μας τίμησαν με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στους αγώνες του Διημέρου και να ανανεώσει το ραντεβού μας για τον Μάϊο του 2013.

Για την Οργανωτική Επιτροπή
Δρόσος Βαγγέλης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.