B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Eπιτυχημένη η παρουσία της SP Tableware στη Ρωσία. Έτοιμη για το Γύρο Ελλάδας

Δελτίο Τύπου

 Eπιτυχημένη η παρουσία της SP Tableware στη Ρωσία. Έτοιμη για το Γύρο ΕλλάδαςΜε τη τρίτη ομαδική θέση μεταξύ 26 ομάδων, την τέταρτη στη γενική ατομική από τον Artem Topchanyuk και την όγδοη από τον Γιάννη Ταμουρίδη, μεταξύ 136 συμμετεχόντων, γύρισε από τη Ρωσία η ομάδα της SP Tableware.

Οι πολύ δυνατοί αγώνες που συμμετείχε η ομάδα, έδωσαν την ευκαιρία στους ποδηλάτες του Γιώργου Μανιάτη να προετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον επερχόμενο Γύρο Ελλάδας. Εκτός των παραπάνω αποτελεσμάτων οι αθλητές της ομάδας, πλασαρίστηκαν σε πολλά εταπ μέσα στη πρώτη εξάδα με τους αθλητές Sobrino, Topchanyuk και Ταμουρίδη. Οι υπόλοιποι αθλητές είχαν τα παρακάτω αποτελέσματα. Βασίλης Σημαντηράκης 27ος στη γενική με πτώση στο τρίτο εταπ, 55ος Γιώργος Καράτζιος, 59ος ο Νεόφυτος Σακελλαρίδης και 64ος Sobrino Joaquin μεταξύ 86 τερματίσαντων.

Ανακοινώθηκε η ομάδα που θα συμμετάσχει στο Γύρο Ελλάδας από τις 15 έως τις 20 Μαιου. Την ομάδα απαρτίζουν οι ποδηλάτες Ταμουρίδης Γιάννης, Σημαντηράκης Βασίλης, Καράτζιος Γιώργος, Ηλίας Περικλής, Artem Topchanyuk, Joaquin Sobrino.

To προσωπικό απαρτίζεται από τους προπονητές Μανιάτη Γιώργο και Βασίλη Αναστόπουλο, μηχανικό Γιάννη Βουγιουκλάκη και μασέρ Δημήτρη Πορικό.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.