B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Με συνοδοιπόρο τη Scwalbe η Radioshack- Nissan – Trek

         Ένα από τα πιο δυνατά ονόματα του WorldTour 2012 η ομάδα της Radioshack τρέχει φέτος με  Schwalbe Ultremo. Η ομάδα της  Radioshack-Nissan-Trek έχει προκύψει από τις Radioshack και Leopard Trek, που επίσης είχαν χορηγό τη Schwalbe και το 2011.

Με συνοδοιπόρο τη Scwalbe η Radioshack- Nissan - Trek   H ομάδα εξοπλίζεται από τη Schwalbe με τα ελαστικά Ultremo HT για τους επερχόμενους αγώνες. Τα ενδελεχώς μελετημένα και προσεχτικά κατασκευασμένα ελαστικά έχουν κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις των επαγγελματιών αναβατών όπως οι Fränk και Andy Schleck, Fabian Cancellara , Jens Voigt και  Linus Gerdemann . Οι αναβάτες της  Radio-Shack έχουν πολλές απαιτήσεις και υψηλούς στόχους  για το υπόλοιπο της σεζόν , με τα κλασικά tour να είναι προ των πυλών.

Με συνοδοιπόρο τη Scwalbe η Radioshack- Nissan - Trek   Τα ελαστικά της Scwalbe είχαν δοκιμαστεί από το Γενάρι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας στην Ισπανία. Έτσι η ίδια η εταιρεία είχε την ευκαιρία να δει τις επιδόσεις του και να αναπτύξει το ελαστικό που θα ταιριάζει ακριβώς στις συνθήκες τόσο απαιτητικών αγώνων.

Συγκεκριμένα το  Ultremo HT παρέχει αναβάτες με τον ιδανικό συνδυασμό ταχύτητας, την προστασία από διατρήσεις καθώς  και εξαιρετική πρόσφυση, η οποία τους δίνει εμπιστοσύνη στις  απότομες και δύσκολες αλπικές καταβάσεις. Η δύναμη των ελαστικών Schwalbe έγκειται στο συνδυασμό της κλασικής κατασκευής ιταλικού στυλ,(latex tube) σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας υλικά, όπως το νέο  RaceStar Triple Compound. Προς το παρόν αυτή η ένωση είναι το σημείο αναφοράς στην τεχνολογία ελαστικών και έχουν γίνει σήμα κατατεθέν της Schwalbe.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.