B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ltd Pro – Τest drive στο νέο 29άρι της Cube

Δοκιμάσαμε το νέο Cube Ltd Pro και σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα:

Από διπλή δοκιμασία πέρασε το νέο 29άρι της Cube και επιβεβαίωσε τη φήμη του ως ένα σπορ, γρήγορο hardtail, ιδανικό για αναβάτες με υψηλούς στόχους.

 

Ltd Pro - Τest drive στο νέο 29άρι της CubeΠροπόνηση σε χωμάτινη πίστα ειδικά διαμορφωμένη, με αρκετά τμήματα – πρόκληση (κλειστά κομμάτια, απότομα ανηφορικά) και διαπιστώσαμε ότι το Ltd έχει όλα τα πλεονεκτήματα που χαρακτηρίζουν ένα 29άρι. Με αυξημένη πρόσφυση  συναντά λιγότερη αντίσταση στην κύλιση και προσπερνά τα εμπόδια (πέτρες, ρίζες κτλ) με μεγαλύτερη ευκολία.

 

 

Αρκετά σταθερό, προσφέρει στον αναβάτη οδήγηση με μικρότερες απώλειες ενέργειας ευνοώντας περισσότερο τους πιο ψηλούς αναβάτες.

Ltd Pro - Τest drive στο νέο 29άρι της Cube

Αν και στα πολύ κλειστά κομμάτια είναι πιο δυσκίνητο  κερδίζει χρόνο στα απότομα κατηφορικά που κατεβαίνει αρκετά γρήγορα σε σχέση με ένα 26άρι.

 

Η δεύτερη δοκιμασία για το Ltd Pro έγινε σε αγωνιστικές συνθήκες (αγώνας Downhill – κατηγορία hardtail).  Το 29άρι στάθηκε επάξια επιβιώνοντας εκεί που ένα 26άρι δύσκολα θα επιβίωνε.  Στα μεγάλα drop κινείται πολύ γρήγορα και δεν νιώθουμε το «κενό» που αφήνουν αντίστοιχα 26άρια.  Εξίσου καλά τα κατάφερε σε άλματα. Από την άλλη τα κλειστά τμήματα γίνονται πιο δύσκολα ειδικά μετά την κόπωση του αγώνα ένα από τα σημεία που δυσκολευτήκαμε.

Ltd Pro - Τest drive στο νέο 29άρι της Cube

 

 

 

 

 

 

 

TD PRO 29’’ – Χαρακτηριστικά

ΣΚΕΛΕΤΟΣ                             Alu Superlite AMF 6061 Double Butted, Agile Ride Geometry, Disc only

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΜΠΡΟΣ           Rock Shox Reba RL 29 100mm, Motion Control, PopLoc

ΦΡΕΝΑ                                    Shimano BR-M445 hydr. discbrake(160/180mm)

ΔΙΣΚΟΒΡΑΧΙΟΝΑΣ               Shimano FC-M552 2-Piece 42x32x24T, 175mm, integrated BB, 3×10 speed

ΕΛΑΣΤΙΚΑ                              Schwalbe Rapid Rob Performance 29×2.25

ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ                            30

ΒΑΡΟΣ                                    12,7 kg

Ltd Pro - Τest drive στο νέο 29άρι της CubeLtd Pro - Τest drive στο νέο 29άρι της CubeLtd Pro - Τest drive στο νέο 29άρι της CubeLtd Pro - Τest drive στο νέο 29άρι της CubeLtd Pro - Τest drive στο νέο 29άρι της CubeLtd Pro - Τest drive στο νέο 29άρι της CubeLtd Pro - Τest drive στο νέο 29άρι της Cube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.