B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Αντίστροφη μέτρηση για το 6ο SMF sfendami mountain festival

 6ο SMF sfendami mountain festival        21-22ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Αντίστροφη μέτρηση για το 6ο SMF sfendami mountain festival

 

To ρολόι μετράει αντίστροφα τις ώρες και μαζί του   και το 6ο  SMF  2012 . H άνοιξη το σαββατοκύριακο θα μας χαμογελάσει για να περάσουμε στον λόφο του προφήτη Ηλία ένα ωραίο σαββατοκύριακο. . Το τουριστικό τρενάκι θα σας περιμένει στην πλατεία του χωριού για να σας μεταφέρει στον λόφο του προφήτη Ηλία σε μία ανοιξιάτικη βόλτα. Όλοι θα βρίσκονται εκεί.

Μικροί, μεγάλοι, .εταιρίες, αθλητές, η κοινωνία της Σφενδάμης   και οι εθελοντές του 6ο SMF.Παρών έχουν δηλώσει στο 6ο  SMF 32 εταιρίες από όλη την Ελλάδα , Η shimano με την τεχνική της υποστήριξη στον αγώνα του mtb , η macc-off  αναλαμβάνοντας την περιποίηση των ποδηλάτων η  nutrixxion αναλαμβάνοντας την ενεργειακή υποστήριξη των αθλητών με τα προϊόντα της   ,ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού  σχολείου Σφενδάμης με τα παραδοσιακά εδέσματα ,ο ερυθρός σταυρός με το τμήμα Σαμαρειτών της Κατερίνης για την ασφάλεια του διημέρου και τις επικοινωνίες,   χώρος δημιουργικής απασχόλησης  SMF για τα παιδιά ,χώροι εστίασης και αναψυχής, και cocktail party από τον παγκόσμιο πρωταθλητή 2011    World Cup Tasters Championship FINALS   Ουζουνίδης Κυριάκος με την συνοδεία μουσικής jazz- Latin  από τους Aperito. Ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές ηλεκτρονικά μέσω της σελίδα της διοργάνωσης με  560 αθλητές να είναι έτοιμοι για  την γραμμή εκκίνησης .Οι εγγραφές θα συνεχιστούν το Σάββατο και την Κυριακή για τους ενδιαφερομένους έως και 30 λεπτά πριν τις εκκινήσεις των αγώνων. Κοντά μας θα βρίσκονται η εκπομπή  ποδηλατοδράσεις και ο ΣΚΑ’Ι’ , adrenalini tv και η ΕΡΤ 3, DION TV το ραδιόφωνο του ΣΚΑΊ’ 92,6 το δημοτικό ραδιόφωνο Κατερίνης ,ο RSO, το Icycling, και  η GO MRP  που με την δική τους ματιά θα αποτυπώσουν το 6ο SMF .  Σας  περιμένουμε 21-22 Απριλίου στον λόφο προφήτη Ηλία για μια γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού .

 

Διοργάνωση  ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ
https://www.sfendami.com/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.