B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Αλλαγή ημερομηνίας για 13/5 το Astroman!

Πηγή: www.astroman.gr

Αλλαγή ημερομηνίας για 13/5 το Astroman!Οι εθνικές εκλογές που περιφερόντουσαν από Σ/Κ σε Σ/κ από τέλος Απριλίου μέχρι και μέσα Μαΐου, ορίστηκαν τελικά για το Σαββατοκύριακο που είχαμε προγραμματίσει το Astroman. Η ανακοίνωση έγινε μόλις εχθές, όπως πιθανά γνωρίζετε.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό μας, αφού το ενδεχόμενο αυτό όπως είχαμε πει ήταν υπαρκτό, ο αγώνας μεταφέρετε κατά μία εβδομάδα, στο αμέσως επόμενο Σ/Κ που είναι στις 12 και 13 Μαΐου. Όλα τα υπόλοιπα στοιχεία του αγώνα παραμένουν τα ίδια.

Από την στιγμή που ο αγώνας θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα, είμαστε σε θέση να ανοίξουμε τις εγγραφές για περιορισμένο αριθμό θέσεων. Έτσι σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές θα ανοίξουν μόνο για 2 μέρες, την Πέμπτη 19 και Παρασκευή 20 Απριλίου, για όποιον δεν πρόλαβε να γραφτεί κατά την κανονική περίοδο.Θα ισχύσει επίσης περιορισμός πλήθους 25 συμμετοχών αυτές τις 2 ημέρες. Αν εξαντληθεί πριν την Παρασκευή, τότε οι εγγραφές θα κλείσουν νωρίτερα!

Οι αθλητές που ολοκλήρωσαν τις εγγραφές τους κατά την κανονική περίοδο, δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι. Η συμμετοχή τους ισχύει κανονικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.