B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Άγγλος αθλητής αγνοείται στον Ταϋγετο …

Άγγλος αθλητής αγνοείται στον Ταϋγετο ...Επιχείριση έχει στηθεί από τις αρχές και την ΕΜΑΚ για την ανεύρεση του 60χρονου αθλητή…

Ο αγγλικής υπηκοότητας αθλητής συμμετείχε στους αγώνες τις σειράς TAYGETOS CHALLENGE 2012 που πραγματοποιήθηκαν το σαββατοκύριακο στην Καρδαμύλη. Οι αγώνες συγκέντρωσαν περίπου 250 συμμετέχοντες.

Ο αθλητής χάθηκε φαράγγι του Βυρού στην περιοχή του χωριού Εξωχώρι, όπου και έχουν ξεκινήσει οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Από το επίσημο site του αγώνα:

Από χθες 8-4-2012 αγνοείται ο αθλητής με το νούμερο 201. Ονομάζεται John Lawton, ετών 63, Βρετανός υπήκοος. Κατά τη διάρκεια του αγώνα φορούσε έντονο πρασινοκίτρινο μπλουζάκι, μαύρο κολάν έως το γόνατο, κίτρινη μπανάνα στη μέση και μαύρο καπέλο με κίτρινες ρίγες. Πέρασε το τέταρτο σημείο ελέγχου στη θέση Φαράγγι Hotel γύρω στις 13:00 η ώρα και δεν έφτασε ποτέ στο πέμπτο σημείο ελέγχου στη θέση Πεδινό.

Όσοι από τους αθλητές πιστεύουν ότι έχουν κάποια πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη διοργάνωση στο 6944-386379 Κανελλέας Σταύρος.

…………………

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες εχει καταφθάσει στη χώρα μας και ο γιος του αγνοουμένου ενώ το ελικόπτερο της ΕΜΑΚ συνεχίζει να ψάχνει κάποιο ίχνος του.

Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε κατ’ευχήν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.