B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Vertical Endurance Run – Δυναμικός ο 2ος αγώνας AlpamayoPRO Trail Project

Vertical Endurance Run - Δυναμικός ο 2ος αγώνας AlpamayoPRO Trail ProjectΔελτίο Τύπου

AlpamayoPRO Trail Project, Δεύτερος αγώνας

25 Μαρτίου, Vertical Endurance Run.

Μια υπέροχη μέρα στην Πάρνηθα. Ιδανική θερμοκρασία, μηδέν άνεμος και ένας λαμπρός ήλιος να στεφανώνει το βουνό. Από νωρίς το πρωί 71 δρομείς βουνού αψηφώντας την ανασφάλεια που δημιουργούσε το πρωτόγνωρο σενάριο της διαδρομής στήθηκαν κάτω από την αψίδα του δεύτερου αγώνα της σειράς alpamayoPRO Trail Project ένα μόλις μήνα μετά την καταστροφή του καταστήματος ανήμερα του πρώτου αγώνα στο Κρυονέρι. Αμέσως μετά την εκκίνηση έγινε προφανής ή πρώτη διαφορά καθώς για πρώτη φορά όσοι από τους θεατές επιθυμούσαν, είχαν την δυνατότητα να παρακολουθούν τις προσπάθειες των αθλητών από τις καμπίνες του τελεφερίκ πετώντας κυριολεκτικά πάνω από τα κεφάλια τους.

Vertical Endurance Run - Δυναμικός ο 2ος αγώνας AlpamayoPRO Trail Project Ο πρώτος κάθετος αγώνας αντοχής στην χώρα μας ήταν διαφορετικός, κεφάτος, και πολύ δυναμικός. Μας γέμισε με τα χαμόγελα των αθλητών που στον τερματισμό κάθε ανάβασης έβαζαν μεταξύ τους στοιχήματα για τον χρόνο της επόμενης προσπάθειας. Μας εξέπληξε με την θετική ανταπόκριση των πεζοπόρων και των άλλων επισκεπτών του βουνού που μόνο καλά λόγια είχαν για το θέαμα που παρακολουθούσαν. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία και την άψογη συνεργασία το Regency Casino της Πάρνηθας, της εταιρείες GORE Running Wear, Salomon, Silva, Suunto, και Buff για τα έως τώρα δώρα αλλά και την συνολική τους υποστήριξη στην σειρά των αγώνων alpamayoPRO Trail Project και προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για την επόμενη μεγάλη μας διοργάνωση που είναι το 6ο alpamayoPRO Trail Race στις 13 Μαίου στην Πάρνηθα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.