B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Συνέχεια επιτυχιών για την Sptableware στον Γύρο Αλγερίας

Στην πρώτη , δεύτερη και έκτη θέση της γενικής κατάταξης οι αθλητές της Sptableware στον διεθνή Γύρο Αλγερίας

 Συνέχεια επιτυχιών για την Sptableware στον Γύρο Αλγερίας

Συνεχίζει τις επιτυχίες στον Διεθνή  Γύρο Αλγερίας όπου αγωνίζεται η Ελληνική επαγγελματική ομάδα Sptableware.

Στο χθεσινό τρίτο ετάπ απόστασης 180 χιλιομέτρων 6 αθλητές αποσπάστηκαν από το κυρίως γκρούπ και τερμάτισαν με μια διαφορά 1’52” από αυτό. Ανάμεσά τους ήταν ο Ισπανός Σομπρίνο, ο Ταμουρίδης και ο Ηλίας οι οποίοι κατέκτησαν την 2η, 5η και 6η θέση αντίστοιχα. Οι υπόλοιποι αθλητές της ομάδας τερμάτισαν: Καράτζιος 17ος, Τοπτσάνουκ 35ος και Πολυδωρόπουλος 46ος.

Στην Γενική κατάσταση προηγείται, φορώντας  την κίτρινη φανέλα ο   Σομπρίνο ο οποίος προηγείται και στην κατάταξη των πόντων πράσινη φανέλα , δεύτερος βρίσκεται ο Ταμουρίδης και έκτος  ο Ηλίας, ενώ ο Ταμουρίδης προηγείται και στην βαθμολογία του πιο “μαχητικού”  αθλητή φορώντας την πορτοκαλί φανέλα παράλληλα η Sptableware φιγουράρει στην πρώτη θεση της ομαδικής βαθμολογίας.

Το σημερινό 4ο ετάπ θεωρείται το δυσκολότερο αφού υπάρχει τερματισμός σε ανηφορική διαδρομή ενώ ο Γύρος τελειώνει την Πέμπτη με την ολοκλήρωση του 6ου ετάπ.

Πλήρη αποτελέσματα στο  https://www.cyclingfever.com/stage.html?etappe_idd=MjcxNzg=

 

Από το γραφείο τύπου
Sptableware  Procycling team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.