B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

AlpamayoPro Trail Project: Άνοιξαν οι εγγραφές του 2ου αγώνα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
     AlpamayoPro Trail Project: Άνοιξαν οι εγγραφές του 2ου αγώνα 

Όλα είναι έτοιμα και μόλις ενεργοποιήθηκαν οι εγγραφές για τον δεύτερο αγώνα της σειράς alpamayoPRO Trail Project. Από σήμερα μπορείτε και εσείς να συμπεριληφθείτε στις λίστες συμμετοχής του πρωτότυπου Vertical Endurance Run της γνωστής διαδρομής που τρέχει κάτω από τους πυλώνες του τελεφερίκ της Πάρνηθας με τρόπο που γίνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας!

Όσοι έχετε δηλώσει στον πρώτο αγώνα ότι θα τρέξετε σε όλους τους αγώνες του Κυπέλλου δε χρειάζεται να στείλετε δήλωση συμμετοχής και πολύ σύντομα θα δείτε το ονομά σας στη λίστα συμμετεχόντων.

 

Ετοιμαστείτε για…
το πρωί της Κυριακής 25 Μαρτίου όπου θα έχετε 2 ώρες στη διάθεσή σας για να ανέβετε το μονοπάτι Σκαλάκια όσες περισσότερες φορές μπορείτε καλύπτοντας την μέγιστη δυνατή απόσταση.

Είναι ένας αγώνας όπου θα δοκιμαστεί η αντοχή αλλά και στρατηγική σας μιας στην κάθε σας ανάβαση θα μετρά μόνο το ανηφορικό κομμάτι αφού η επιστροφή-κατάβαση θα γίνεται με το τελεφερίκ του Regency καζίνο.

Αν είστε εσείς ο νικητής, τότε είστε ο αθλητής με τις περισσότερες αναβάσεις μέσα στο χρονικό όριο των δύο ωρών και αν υπάρξουν πολλοί ακόμη με τον ίδιο αριθμό ολοκληρωμένων προσπαθειών θα μετρά ο καλύτερος χρόνος που θα προκύψει από το άθροισμα του συνόλου των αναβάσεων τους.

Σε αυτόν το σύνδεσμο μπορείτε δείτε όλες τις λεπτομέρειες https://www.runproject.trailrace.gr/

Keep on running!!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.