B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

17/6/2012 – Olympic Argo Triathlon

Olympic Distance
17-06-2012

Στις 10π.μ στην παραλία των Αλυκών, στον Βόλο, και με την πολύτιμη βοήθεια της Διεύθυνσης Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου θα δοθεί η εκκίνηση του δεύτερου ArgoTriathlon για το 2012. Στην Ολυμπιακή απόσταση θα συμμετέχουν οι αθλητές με ηλικία άνω των 18 ετών.
Διαδρομή
Οι αθλητές αρχικά θα κολυμπήσουν 2 φορες έναν κύκλο των 750μ, ο οποίος θα είναι οριοθετημένος απο σημαδούρες, ακολουθώντας φορά αντίθετη από αυτή των δεικτών του ρολογιού.
Στην συνέχεια και αφού εξέλθουν της θάλασσας, θα παραλάβουν τα ποδήλατα τους από την ζώνη αλλαγών και θα κατευθυνθούν βορειοανατολικά προς τον Βόλο ξεκινώντας από την οδό Βενιζέλου ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο μέχρι το τέλος της Λεωφόρου Πευκακίων όπου και θα κάνουν αναστροφή και θα επιστρέψουν στο σημείο εκκίνησης. Την διαδρομή αυτή θα επαναλάβουν ακόμη 3 φορές. Επισημαίνεται πως η διαδρομή είναι στο σύνολό της επίπεδη με εξαίρεση μια μικρή ανηφόρα 150μ με κλίση 7% περίπου.
Το δρομικό σκέλος του αγώνα θα κατευθυνθεί νότια προς την συνοικία του Αγίου Στεφάνου. Οι αθλητές θα κάνουν αναστροφή 2,5χλμ μετά, θα επιστρέψουν στο σημείο εκκίνησης, θα επαναλάβουν την διαδρομή μία δεύτερη φορά και θα τερματίσουν τον αγώνα στο σημείο εκκίνησης του. Η διαδρομή είναι επίπεδη με εξαίρεση ένα μικρό κομμάτι 150μ με κλίση 5% λίγο μετά το πρώτο χιλιόμετρο.
Παροχές
Με το κόστος συμμετοχής να ορίζεται στα 44 ευρώ οι αθλητές έχουν:
1. Αθλητικό Σάκο & τεχνικό μπλουζάκι της διοργάνωσης με το δικό τους όνομα
2. Κολυμβητικό σκουφάκι
3. Ηλεκτρονική χρονομέτρηση όλων των σκελών του αγώνα
4. Δωρεάν service των ποδηλάτων την ημέρα του αγώνα
5. Ενεργειακές μπάρες και gels
6. Ηλεκτρολύτες
7. Εμφιαλωμένα νερά
8. Snacks αποκατάστασης μετά τον αγώνα
9. Μετάλλιο
10. Ασφάλεια αστικής ευθύνης
Υπαρχει επισης η δυνατοτητα επιλογης ενος βασικου πακετου συμμετοχης το οποιο δεν περιλαμβανει το τεχνικο μπλουζακι και τον αθλητικο σακο της διοργανωσης. Η τιμη του διαμορφωνεται στα 37 €.
Για τους αθλητές και τους συνοδούς τους που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους ταξιδεύοντας απο κάποια άλλη πόλη σε συνεργασία με την διεύθυνση αθλητισμού προσφέρουμε τους ξενώνες των ολυμπιακών εγκαταστάσεων της πόλης μας προς 15 € ανά διανυκτέρευση ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.Για την συγκεκριμενη παροχή θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας καθώς η δυνατότητα φιλοξενίας περιορίζεται στα 100 άτομα. Ως εναλλακτική λύση οι αθλητές μπορούν να επιλέξουν το ξενοδοχείο Montagna Verde στην Πορταριά για την διαμονή τους με 30 € το άτομο ανά βράδυ σε δίκλινο δωμάτιο ή με 25 € το άτομο ανά βράδυ σε τρίκλινο δωμάτιο. Συζητούμε και την συνεργασία με ξενοδοχείο στις Αλυκές Βόλου.
για κρατήσεις απευθυνθείτε απευθείας σε εμάς αποστέλοντάς μας ένα emai
Για τον αγώνα ισχύουν τα εξής :
1. Εγγραφή μέχρι και 3 μήνες πριν το κλείσιμο των εγγραφών του αγώνα 15% έκπτωση
2. Εγγραφή μέχρι και 2 μήνες πριντο κλείσιμο των εγγραφών του αγώνα 10% έκπτωση
3. Εγγραφή μέχρι και 1 μήνα πριν το κλείσιμο των εγγραφών του αγώνα 5% έκπτωση
Η ομαδική εγγραφή κοστίζει 105 € για ομάδα 3 αθλητών και 75 για ομάδα 2 αθλητών. Οι τιμές του βασικού πακέτου διαμορφώνονται στα 91 και 61 € για τις ομαδικες συμμετοχές 3 και 2 ατομων αντίστοιχα.
Οι εγγραφές κλείνουν 2 εβδομάδες πριν τον αγώνα.
Επίσης :
1. Ο πρώτος της γενικής κατάταξης κερδίζει μια δωροεπιταγή αξιας 100 ευρώ απο το κατάστημa Cougar Sport στον Βόλο.
2. Ο δεύτερος της γενικής κατάταξης θα κερδίσει δώρο από το dalavikas bike το οποίο θα έχουμε οριστικοποιήσει πολύ συντομα και για το οποίο φυσικά θα ενημερωθείτε.
3. Ο τρίτος της γενικής κατάταξης επίσης θα βραβευτει με ένα εξίσου καλό δώρο για το οποιο θα ενημερωθείτε πολύ πριν τον αγώνα και μόλις και εμείς το οριστικοποιήσουμε
4. Θα κληρωθούν 2 Σαββατοκύριακα (διανυκτέρευση Παρασκευή και Σάββατο) για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο προσφορά του ξενοδοχείου Montagna Verde στην Πορταρια Πηλιου.
Με κύπελα θα βραβευθούν οι καλύτεροι χρόνοι των αθλημάτων και οι πρώτοι όλων των κατηγοριών και με ξεχωριστά μετάλια οι 3 πρώτοι όλων των κατηγοριών.

Για την ατομική σας εγγραφή πατήστε εδώ
Για την ομαδική σας εγγραφή παρακαλω επικοινωνηστε μαζι μας μέσο email info@multisport.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.