B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

22/09/2012 – Επιστροφή για το X-Poros

22/09/2012 - Επιστροφή για το X-Poros Ύστερα από αποχή ενός έτους το θρυλικό X-Poros ξαναέρχεται. Πλέον με την κλασσική διαδρομή του που είναι το αποτέλεσμα αλλεπάλληλων αγώνων και σοφών μετατροπών προκειμένου οι συμμετέχοντες να απολαύσουν τα καλύτερα περάσματα του νησιού. Θα διεξαχθεί στο νησί του Πόρου το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012. Γενικά θα περιλαμβάνει την μέχρι τώρα υπάρχουσα χάραξη και θα αποτελείται από:

  • Την κλασσική ένδοξη μεγάλη διαδρομή με αλληλουχία 2Κ κολύμβησης, 10Κ ορεινού τρεξίματος
  • και 50Κ ορεινής ποδηλασίας.
  • Την μικρή διαδρομή με αντίστοιχα 1-10-25 χιλιόμετρα
  • αλλά και απλούστερες ευκολότερες επιλογές à la carte καθώς και μια αμιγώς ποδηλατική διαδρομή 50 ή 25 χιλιομέτρων!

Το κολυμβητικό σκέλος είναι με εκκίνηση από σκάφος στα ανοιχτά και είναι αυτό που εξαρτάται περισσότερο από τα καιρικά φαινόμενα.

Οι διαδρομές είναι αναρτημένες στο διαδικτυακό χώρο και ίσως υποστούν λίγες αλλαγές. Η εκκίνηση θα δοθεί το πρωί του Σαββάτου στην παράλια Μοναστηριού. Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν εν καιρώ.

Το κόστος συμμετοχής θα κρατηθεί όσο το δυνατόν χαμηλότερο –μάλλον είκοσι ευρώ- έκτος αν βρεθούν γενναιόδωροι χορηγοί και πάλι!

(από τη διοργάνωση)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.