B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Διεθνή νέα: Αθώος δηλώνει ο Contador, στην πρώτη γραμμή για το Tour de France o Andy Schleck


Διεθνή νέα: Αθώος δηλώνει ο Contador, στην πρώτη γραμμή για το Tour de France o Andy Schleck

O Andy Schleck δε θα περίμενε ποτέ ότι θα έχει την πρώτη του συνέντευξη τύπου ως νικητής του Γύρου Γαλλίας 2010 δύο χρόνια μετά… Ένα ακόμη παράδοξο – επακόλουθο των όσων συνέβησαν μετά την απόφαση του CAS για τον Contador. O Schleck που για την ώρα λαμβάνει μέρος στο Γύρο του Ομάν και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης, τόνισε για άλλη μία φορά στους συγκεντρωμένους δημοσιογράφους ότι θα δεχτεί τον τίτλο αλλά θεωρεί ότι θα πρέπει να διεκδικήσει τον πρώτο του τίτλο στον δρόμο.  Έτσι θέτει σαν πρώτο και μεγάλο στόχο του για το 2012 την πρωτιά στο φημισμένο Tour. Κάτι που όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος δε θα είναι εύκολο αφού η απουσία του Contador θα λειτουργήσει σαν επιπλέον κίνητρο για όλους τους υπόλοιπους αναβάτες.

Από την άλλη, ο Alberto Contador συνεχίζει να υποστηρίζει την αθωότητά του. Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε δήλωσε απογοητευμένος  και τελείως αντίθετος με την απόφαση του Αθλητικού Δικαστηρίου. Όπως είπε, θα συνεχίσει την ποδηλασία καθαρός από κάθε ουσία όπως άλλωστε ήταν πάντα.

Ο Contador μπορεί να λείψει από το φετινό Tour de France αλλά ο συναγωνισμός για την κίτρινη φανέλα θα είναι πιο έντονος από ποτέ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.