B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

18-19/2/2012 – CYCLOTRON – WINTER CYCLING CHALLENGE

Ο ποδηλατικός σύλλογος ΚΥΚΛΟΤΡΟΝ Καβάλας διοργανώνει για 3η χρονιά ποδηλατικό διήμερο με ποδήλατα Δρόμου (στο πνεύμα προπόνησης και γνωριμίας των φίλων του ποδηλάτου) στην περιοχή του νομού Καβάλας και Δράμας με την ονομασία CYCLOTRON – WINTER CYCLΙNG CHALLENGE. Το Σάββατο κ Κυριακή 18-19/02/2012.

Η διαδρομή θα έχει αρκετά χιλιόμετρα ευθείας, αλλά και ανηφόρες με κλίση 10%-12%. Θα ξεκινήσει από μηδενικό υψόμετρο δίπλα στην Θάλασσα και θα φτάσει στα 850m. Θα ξεκινήσουμε από την Καβάλα και θα περάσουμε από το Κάτω Νευροκόπι και δίπλα από τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα, αφού περάσουμε από μοναστήρια της περιοχής (Εικοσιφοίνησα Παγγαίου), θα συναντήσουμε όμορφα γραφικά ορεινά χωριά, ορεινές λίμνες, ποτάμια και θα διανυκτερεύσουμε δίπλα στο σπήλαιο του ποταμού Αγγίτη. Θα ακολουθήσει διανυκτέρευση και την επόμενη ημέρα επιστροφή στην αφετηρία, πάλι σε πολύ όμορφη διαδρομή, η μισή σε βουνά και η υπόλοιπη δίπλα στην Θάλασσα.
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ της διαδρομής είναι μέτριος, που σημαίνει 2-3 φορές την εβδομάδα προπόνηση των 50 χιλιομ Δρόμου. Θα γίνουν στάσεις ξεκούρασης και ο ρυθμός κίνησης θα είναι μέτριος προπονητικά (ευθείες 25-30 χιλιομ. και ανηφόρες 10-15χιλιομ.) Η κίνηση θα είναι ομαδική πάντα και μόνο σε ανηφόρα κατόπιν συννενόησης ξεκολλήματα.
ΚΟΣΤΟΣ συμμετοχής
Το κόστος συμμετοχής του διημέρου είναι για τους αθλητές-ποδηλάτες 60 ευρώ και για τους συνοδούς 45 ευρώ. Οι συνοδοί των αθλητών θα πρέπει να μετακινηθούν με δικό τους μέσο, καθώς τα δύο αυτοκίνητα συνοδείας του διοργανωτή, θα είναι αποκλιστικά για τους αθλητές.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα έξοδα της διοργάνωσης αφορούν την διαμονή μας σε δίκλινα δωμάτια, το γεύμα με το πρωινό, την υδροτροφοδοσία των αθλητών, την τεχνική υποστήριξή τους, τα αυτοκίνητα συνοδείας του διοργανωτή και τους έμπειρους συνοδούς του διοργανωτή.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ συμμετοχής έχουν όσοι συμπλήρωσαν το 18ο έτος ηληκίας τους, οι μικρότεροι μόνο με την υπογεγραμένη έγγραφη δήλωση του γονέα τους.

Για τους αθλητές και συνοδούς που θα δηλώσουν συμμετοχή, θα μπορέσουμε να δώσουμε και αναλυτικότερα στοιχεία των διαδρομών, στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα μας δώσουν.
Παρακάτω δίνουμε αναλυτικά, πληροφορείες συμμετοχής και στοιχεία διαδρομής, αλλά και επικοινωνίας

CYCLOTRON – WINTER CYCLING CHALLENGE

 
1η ΗΜΕΡΑ 18/02/12

Συνάντηση 09.00 το πρωί στην περιοχή Καλαμίτσα (Κλειστό γήπεδο Μπάσκετ Καλαμίτσας Καβάλας) και ώρα 10.00 το πρωί αναχώρηση πάνω στα ποδήλατα με τα αυτοκίνητα συνοδείας.

Το αργότερο 17.00 το απόγευμα άφιξη στον ξενώνα – θα ακολουθήσει γεύμα – συζήτηση – ποτό χαλάρωσης και ξεκούραση.

ΣΥΝΟΛΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ 130km

ΚΑΘΑΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 6h κ 20΄

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 6h κ 50΄

ΣΤΑΣΕΙΣ ΥΔΡΟΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ 4

 

2η ΗΜΕΡΑ 19/02/12

Την επόμενη ημέρα 08.00 πρωινό – προετοιμασία – 10.00 το πρωί αναχώρηση για την επιστροφή και άφιξη στον τερματισμό 14.30 το αργότερο. 15.00 αποχεραιτισμός και επόμενο ραντεβού συνάντησης
ΣΥΝΟΛΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ 91 km

ΚΑΘΑΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 3h κ 30´

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 4h κ 15´

ΣΤΑΣΕΙΣ ΥΔΡΟΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ 3

 

ΣΥΝΟΛΙΚΑ

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ 221 km

ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 9h κ 50´

ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ 1

 

ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΕΣ

ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ (ανά άτομο-αθλητή) 60 ΕΥΡΩ

ΣΥΝΟΔΑ ΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 45 ΕΥΡΩ

ΣΥΝΟΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΝΑΙ

ΣΕΡΒΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΝΑΙ

ΖΕΣΤΟ ΡΟΦΗΜΑ ΝΑΙ

ΕΛΑΦΡΥ ΦΑΓΗΤΟ ΝΑΙ

ΝΕΡΟ / ΙΣΟΤΟΝΙΚΑ ΝΑΙ

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΝΑΙ

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΕΣ / ΟΔΗΓΙΕΣ

Αυτοκίνητα συνοδών θα επιτρέπονται ακολουθώντας την ουρά της ποδηλατοπορίας

Στο κόστος των 60 κ 45 ευρώ συμπεριλαμβάνονται από τον διοργανωτή – σέρβις διαδρομής- υδροτροφοδοσία διαδρομής – διανυκτέρευση – ένα γεύμα μετά το τέλος της 1ης ημέρας, πρωινό, έμπειρους συνοδούς, 2 αυτοκίνητα συνοδείας.

Λόγο εποχής και ορεινής διαδρομής το κρύο θα είναι πολύ. Ρούχα αρκετά και ζεστά θα είναι απαραίτητα για τους ποδηλάτες, ίσως χρειαστεί να αλλάξουμε και κατά τις διαδρομές.

Τα σακίδια με τα ρούχα και τον εξοπλισμό θα μεταφέρονται με τα αυτοκίνητα συνοδείας.

ΕΓΚΥΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Κάθε συμμετοχή θα είναι έγκυρη όταν θα λάβουμε e-mail με όλα τα απαραίτητα στοιχεία 15 ημέρες πριν την καθορισμένη ημερομηνία διεξαγωγής, ενώ θα πρέπει να έχει γίνει και η κατάθεση του αντίστοιχου χρηματικού ποσού στην Αγροτική Τράπεζα στον αριθμό λογαριασμού 2010400348090 με δικαιούχο την επωνυμία του συλλόγου ΚΥΚΛΟΤΡΟΝ (όπως ακριβώς ορίζει ο κανονισμός της Ε.Ο.Π.). Στην κατάθεση θα πρέπει να αναφερθεί και το όνομα του καταθέτη.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

α) Ονοματεπώνυμο β) ετος γέννησης γ) πόλη διαμονής δ) e-mail ε) τηλ. επικοινωνίας

 

ΤΕΛΟΣ

Περιμένουμε τις συμμετοχές το αργότερο 15 ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής

Συμμετοχές στο e-mail του συλλόγου ΚΥΚΛΟΤΡΟΝ info@cyclotron-team.gr

Το διήμερο CYCLOTRON – WINTER CYCLING CHALLENGE θα πραγματοποιηθεί με όλες τις καιρικές συνθήκες (πρόβλεψη ρουχισμού ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ)

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2012.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ – πολύ ποδηλατική – φροντίζοντας την υγεία μας – για να μπορούμε να χαρούμε όλα αυτά που αγαπάμε

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

e-mail – info@cyclotron-team.gr

τηλ – 6947152938 κ 6975301836 εργάσιμες ώρες πρωί-απόγευμα

 

 

 

 

Το Δ.Σ. Του συλλόγου ΚΥΚΛΟΤΡΟΝ

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Γεώργιος Τσέλιος Κων/νος Κεχαγιάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.