B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

30/3/2012 – 1/4/2012 – Volkswagen Cyprus Cycling Tour

30/3/2012 - 1/4/2012 - Volkswagen Cyprus Cycling Tour

Το Volkswagen Cyprus Cycling Tour 2012 είναι αγώνας Δρόμου ανοικτός σε όλους, διάρκειας τριών ημερών ο οποίος θα διεξαχθεί στην Κύπρο από τις 30 Μαρτίου μέχρι της 1η Απριλίου 2012. Είναι μία διοργάνωση όπου επαγγελματίες και ερασιτέχνες ποδηλάτες έχουν την ευκαιρία να ποδηλατήσουν πλάι -πλάι, να ανέβουν τα ομορφότερα βουνά της Κύπρου και θα απολαύσουν το κλίμα και τη φύση της Κύπρου

  • Ημερομηνίες: 30 Μαρτίου μέχρι 1η Απριλίου 2012 – 3-ήμερο ποδηλασίας
  • Η διαδρομή είναι σχεδιασμένη για να ικανοποιεί όλους τους συμμετέχοντες. Προσφέρει πρόκληση για τους ανταγωνιστικούς ποδηλάτες αλλά μπορεί να ολοκληρωθεί και από τους συμμετέχοντες της κατηγορίας ”Cycling For All” στο δικό τους ρυθμό.
  • Τα τρία στάδια του αγώνα είναι μεταξύ 70 και 100 χιλιόμετρων με υψομετρικές διαφορές γύρω στα +1300 μέχρι τα +1500 μέτρα.
  • 3-ΗΜΕΡΟ (2 νύχτες) πακέτο συμμετοχής με επιλογή επιπλέον διαμονής για συμμετέχοντες από το εξωτερικό καθώς και τους φίλους ή την οικογένειά τους. Η τιμή του πακέτου είναι ¤230 σε ξενοδοχεία 4 αστέρων για δίκλινα δωμάτια. Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες και περισσότερες επιλογές.
  • Η διοργάνωση διεξάγεται υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας
  • Οι συμμετέχοντες καλούνται να εξασφαλίσουν χορηγίες προς όφελος του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και φίλων. (ΠΑΣΥΚΑΦ) 
  • Περιορισμένες θέσεις Συμμετοχής. Εγγραφείτε έγκαιρα εδώ για να εξασφαλίσετε μια θέση στον καλύτερο αγώνα της χρονιάς στην κατηγορία “Cycling for All”

Για όλες τις λεπτομέρειες και πληροφορίες του αγώνα αποταθείτε στην ιστοσελίδα μας www.cypruscyclingtour.com . Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο info@mtbcyprus.com η τηλεφωνικός στο +35796302884

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.