B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Με πολλές συμμετοχές το 1ο Δίαθλο Ανωμάλου Δρόμου Λίμνης Αντινιώτη

 

Δελτίο τύπου διοργάνωσης

Με  μεγάλη  επιτυχία  διεξήχθη  την  Κυριακή  30  Οκτωβρίου  το 1ο  ΔΙΑΘΛΟ  ΑΝΩΜΑΛΟΥ  ΔΡΟΜΟΥ  ΛΙΜΝΗΣ  ΑΝΤΙΝΙΩΤΗ.  Οι  συμμετοχές των  αθλητών-τριων  ξεπέρασαν  και  τις  πιο  αισιόδοξες  προβλέψεις  αφού  η  πανέμορφη  διαδρομή  και  οι  ιδανικές  καιρικές  συνθήκες  βοήθησαν  ώστε να βρεθούν στην αφετηρία 92 συμμετέχοντες.  Για την ιστορία αναφέρουμε ότι ξεκίνησαν στην ατομική κατηγορία (σόλο) 18 αθλητές και στην ομαδική (ζευγάρια) αγωνίστηκαν 74 αθλητές, αναλυτικά αποτελέσματα, φωτογραφίες, σχόλια του αγώνα μπορείτε να δείτε στο site μας www.kassiosdias.gr

Ο Α.Ο. Αχαράβης σαν διοργανωτής του αγώνα αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τα μέλη του συλλόγου Περίθειας -Φίλιππος Βλάχος για τη διοργάνωση και τον υπέροχο μπουφέ τους , του Πολιτιστικού συλλόγου Κασσιώπης , του συλλόγου δρομέων Κέρκυρας – Αρχίλοχος όπως επίσης τον κ.Βλάχο για την παραχώρηση του Λαογραφικού Μουσείου για  το τεχνικό συνέδριο του αγώνα και την Ελληνική ομάδα διάσωσης για την παρουσία της. Ευχαριστούμε ακόμη τους χορηγούς του αγώνα:
VERSUS CLUB , S-BIKES, ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ STAMINA , CORFU BEER , ΑΦΟΙ ΓΑΡΝΕΛΗ ΟΕ , ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ , ΟΠΤΙΚΑ ΑΡΑΘΥΜΟΣ ,PUMPHOUSE RESTAURANT, HILLY BILLY BAR, και φυσικά όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα αυτούς που ήρθαν εκτός Κέρκυρας και να ανανεώσει το ραντεβού μας για του χρόνου.

Αποτελέσματα: https://www.bncycling.com/2011/11/02/apotelesmata_antinioti1/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.