B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Γύρος Γαλλίας – ο Thomas χάνει το Tour de France για χάρη των Ολυμπιακών

Γύρος Γαλλίας – ο Thomas χάνει το Tour de France για χάρη των Ολυμπιακών

Ο αναβάτης της Team Sky δήλωσε στο BBC πως αποφάσισε να μη συμμετάσχει στο φετινό Γύρο Γαλλίας ώστε να έχει τον χρόνο να αφοσιωθεί στην προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς του 2012.

Ο αθλητής εξήγησε πως αυτή του η επιλογή βασίζεται στο γεγονός ότι ο γύρος Γαλλίας αν και αποτελεί το μεγαλύτερο ετήσιο ποδηλατικό γεγονός του πλανήτη, είναι ένα ρίσκο όταν τελειώνει λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν οι Ολυμπιακοί του Λονδίνου. Συγκεκριμένα, αν και ο ίδιος έχει αυτοπεποίθηση ότι  θα είχε πολύ καλή απόδοση στον Γύρο, ταυτόχρονα φοβάται ότι οι έντονοι ρυθμοί των αγώνων θα τον εξαντλήσουν. Αντί για το Γύρο Γαλλίας ο Thomas αποφάσισε να συμμετάσχει στο Γύρο Ιταλίας που θα διεξαχθεί 5-27 Μαΐου. Έτσι θα έχει όλο το χρόνο για να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί για τους Ολυμπιακούς που αρχίζουν στις 2 Αυγούστου.

Αυτή η κίνηση του Thomas από την άλλη αφήνει όλο το περιθώριο στους «ανταγωνιστές» του ,   Bradley Wiggins και Mark Cavendish για να κυριαρχήσουν στο Tour.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.