B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

30/10/2011 – Αγώνας διάθλου στον Αγ. Σπυρίδωνα Κέρκυρας


Ο Α.Ο.Αχαράβης συμπληρώνοντας 10 χρόνια από την ίδρυσή του μετά και τον 1ο αγώνα urban xc στην Επίσκεψη Δ.Κέρκυρας , για το 2011 υλοποιεί το 2ο αθλητικό γεγονός για της χρονιάς και διοργανώνει σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κασσιόπης, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Περίθειας «Φίλιππος Βλάχος» και το σύλλογο δρομέων «Αρχίλοχος», OPEN αγώνα διάθλου (τρεξίματος – ποδηλασίας) ανωμάλου δρόμου ανδρών – γυναικών .  

Τοποθεσία: παραλία Αγ.Σπυρίδωνα – Δ.Ε.Θιναλίων Δ.Κέρκυρας

Ημερομηνία : Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Ώρα εκκίνησης :   09:00

 

Χαρακτηριστικά διαδρομής 

* ουσιαστικά πρόκειται για το γύρο της λιμνοθάλασσας  Αντινιώτη η οποία βρίσκεται στα ΒΑ της Κέρκυρας και συγκεκριμένα στο ακρωτήριο της Αγ.Αικατερίνης.

Τεχνικό Συνέδριο-Γραμματεία :

Τεχνικό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Οκτωβρίου από τις 19:00 έως τις 21:00 σε αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου στην Αχαράβη όπου θα γίνεται και η παραλαβή των αριθμών των ομάδων.

Οι αγωνιζόμενοι μπορούν να αγωνιστούν στις κατηγορίες

ΖΕΥΓΩΝ και ΑΤΟΜΙΚΑ .

Πρώτοι ξεκινούν τον αγώνα οι αθλητές τις ποδηλασίας και αφού συμπληρώσουν  4 γύρους (4χ7=28 χλμ) στο χώρο της εκκίνησης και στη ζώνη αλλαγής θα ξεκινήσουν με τη μορφή σκυταλοδρομίας τον αγώνα τρεξίματος οι δρομείς και αφού συμπληρώσουν 2 γύρους (2χ7=14 χλμ.) θα τερματίσουν και τον αγώνα.

Χρονομέτρηση: από την εταιρία IRON TEAM

Μετά το τέλος του αγώνα θα γίνουν οι απονομές στον τερματισμό όπου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Περίθειας θα παραθέσουν μπουφέ για τους αθλητές .

Πληροφορίες για τους αγώνες και τη διοργάνωση  στο www.kassiosdias.gr και στα τηλέφωνα :

1.     Βλάχος Χαράλαμπος 6975863520

2.     Μπάνος Κων/νος 6939156605

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.