B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Cube FSP 4 LINK…. Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά

Τα ποδήλατα της Cube φέρουν την εξελιγμένη τεχνολογία και κάνουν τη διαφορά στα σημεία… Για κάθε κατηγορία οι ειδικοί της  Cube προσαρμόζουν εκείνα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται ο αναβάτης για να έχει την μέγιστη απόδοση.

Cube FSP 4 LINK…. Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφοράΟι απαιτήσεις για συνεχή δράση στο μέγιστο βαθμό  είναι κυρίαρχες στο mountain bike και στο downhill. Για αυτό το λόγο οι αντίστοιχες σειρές  ποδηλάτων υιοθετούν την τεχνολογία FSP 4 LINK.

Εδώ, το πίσω τριγωνικό τμήμα του πλαισίου δεν επηρεάζεται από τη δύναμη που ασκείται στο πεντάλ ή  στα φρένα. Παρότι για να αντιμετωπιστεί η καταπόνηση του πλαισίου και η απώλεια ενέργειας υπάρχουν πολλές λύσεις, η Cube εφαρμόζει μία κατασκευή με τέσσερις  άξονες περιστροφής. Ο ένας  από τους άξονες τοποθετείται μεταξύ της απόληξης του ψαλιδιού και του σημείου που εφαρμόζει ο άξονας της ζάντας. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται η αρνητική επίδραση που μπορεί να έχει το φρενάρισμα  στην κίνηση του πίσω τροχού. Η περαιτέρω σωστή τοποθέτηση των υπολοίπων αξόνων περιστροφής δίνει το βέλτιστο αποτέλεσμα στα full suspension ποδήλατα κατά την ανάβαση όσο και στην κατάβαση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.