B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

4 μετάλλια ο ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES στο πανελλήνιο πίστας

 

4 μετάλλια ο ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES στο πανελλήνιο πίστας

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο 3ο και τελευταίο κύπελλο πίστας οι αθλητές του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση όχι μόνο από την συγκομιδή μεταλλίων αλλά και από την γενικότερη εμφάνιση τους.

Το Σάββατο ο πρωταγωνιστής για το χανιώτικο σωματείο ήταν ο Δρακάκης Γιάννης ο οποίος κατετάγη 3ος στο σκράτς και 2ος στον αγώνα αποκλεισμού. Την Κυριακή την σκυτάλη πήραν οι Τζωρτζάκης Πολυχρονής και Χαιδεμενάκης Δημήτρης οι οποίοι τερμάτισαν 1ος και 3ος αντίστοιχα με μεγάλη διαφορά στον αγώνα των πόντων. Καλή επίδοση και από τον Σταματάκη Σταυρο στο κέριν ο οποίος τερμάτισε στην 9η θέση. Στις γυναίκες στα 200μ η Κανδυλάκη Ελευτθερία τερμάτισε 4η και η Πρίντεζη Χριστίνα 6η.

Επόμενος αγώνας για τους αθλητές του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES είναι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ποδηλατικό διήμερο που διοργανώνει ο ΠΟ ΠΑΤΡΩΝ και έπονται δυο συνεχόμενα πανελλήνια πρωταθλήματα πίστας ανδρών γυναικών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.