B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ελληνική επιτυχία στο Craft Bike TransAlp !

 Ελληνική επιτυχία στο Craft Bike TransAlp  !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O δυσκολότερος ευρωπαϊκός αγώνας αντοχής, το Craft Bike TransAlp διεξήχθη στις Άλπεις στις 16 – 24 Ιουλίου και οι Καλογερόπουλος- Καμπουρόπουλος αντιπροσώπευσαν επάξια τη χώρα μας. Η ελληνική ομάδα mountain bike διακρίθηκε και πλασαρίστηκε στην 36η θέση!

H ομάδα του περιοδικού ποδηλάτου Cycle Ride πήρε μέρος στο διάσημο 8-ήμερο αγώνα ποδηλασίας καλύπτοντας  675 χιλιόμετρα με 21.500 μέτρα υψομετρική .

Οι συνθήκες ήταν δύσκολες καθώς 3 από τις 6 ημέρες έβρεχε, με τους αθλητές να συναντούν χιόνια στη διαδρομή τους στο πέρασμα των Άλπεων ενώ στα χαμηλότερα σημεία της διαδρομής κοντά στις ιταλικές λίμνες η θερμοκρασία έφτανε τους 30 βαθμούς.

Οι αθλητές μας ξεκίνησαν στην κατηγορία ανδρών -τη δυσκολότερη κατηγορία του αγώνα- ανάμεσα σε 225 ομάδες των 2 ατόμων και αμέσως πλασαρίστηκαν στην 70άδα.

Τις ερχόμενες ημέρες τα αποτελέσματα ήταν ακόμη καλύτερα βάζοντας την ομάδα που δεν αντιμετώπισε πολλά τεχνικά προβλήματα στην 55η θέση, για να έρθει λίγες ημέρες μετά η κορύφωση με τον τερματισμό στην 36 θέση της κατηγορίας ανδρών, κορυφαία επίδοση για τα ελληνικά δεδομένα !

Μετά τον αγώνα οι αθλητές δήλωσαν: “ήταν ο δυσκολότερος και ομορφότερος αγώνας που έχουμε τρέξει ποτέ. Είμαστε ευχαριστημένοι από την επίδοσή μας και την επόμενη φορά θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι !”

πηγή: Cycle Ride

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.