B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

9/10- DrosoPigiRace – Semi-Marathon MTB Race.

Ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Δροσοπηγής “Το Βίτσι”, ο Μορφωτικός Σύλλογος “Η Πρόοδος” και ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος “ΔροσοΓαία” διοργανώνουν στις 9 Οκτωβρίου 2011 το δεύτερο σκέλος αθλητικών εκδηλώσεων DrosoPigiRace – Semi-Marathon Mountainbike Race.
Σε μια περιοχή που χαρακτηρίζεται από πλούσια βλάστηση και αμέτρητες πηγές, οι διοργανωτές έχουν σχεδιάσει και διαμορφώσει για την διεξαγωγή του Ήμι-Μαραθωνίου αγώνα μια εξαιρετική διαδρομή η οποία συνδυάζει και αναδεικνύει την πλούσια ιστορία και ομορφιά του χωριού με τις τεχνικές δυσκολίες που απαιτεί το συγκεκριμένο αγώνισμα.
Η διοργάνωση έχει ελεύθερη συμμετοχή και απευθύνεται σε αθλητές συλλόγων καθώς και σε ελεύθερα αθλούμενους άνω των 18 ετών.
Εκτός απο το αγωνιστικό σκέλος, στο διήμερο πρόγραμμα της διοργάνωσης θα υπάρχει η δυνατότητα για ελεύθερη ορεινή ποδηλασία στο MountainΒike Park της Δροσοπηγής, έτσι ώστε οι φιλοξενούμενοι, αθλητές και μη να γνωρίσουν καλύτερα τον ορεινό όγκο της Δροσοπηγής, να κινηθούν στα μονοπάτια της αρκούδας και να γευθούν τα τοπικά εδέσματα.
Στο επίσημο site της διοργάνωσης www.sites.google.com/site/drosopigirace2011/ θα υπάρχουν από τις αρχές Αυγούστου όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για την διοργάνωση (τοπογραφικοί και υψομετρικοί χάρτες), πληροφορίες για τον επισκέπτη- θεατή, πλούσιο φωτογραφικό υλικό καθώς επίσης και η δυνατότητα ηλεκτρονικής δήλωσης συμμετοχής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.